Flytning af pengeskab

Skal du have flyttet et pengeskab, står Holger Danske Flytteforretning klar til at hjælpe uanset, hvor i landet du eller din virksomhed befinder sig. Vi har afdelinger i København og Århus, men vi kører gerne rundt i hele landet, hvis vi kan hjælpe med små eller store flytteopgaver.
Når du vælger os til at varetage dine tungløftsopgaver, garanterer vi, at du møder specialuddannede flyttemænd med mange års erfaring og et stort kendskab til dine effekter, og pengeskabe er ingen undtagelse. Hos Holger Danske Flytteforretning har vi udstyret i orden og styr på vores teknikker, hvilket sikrer, at dit pengeskab kommer sikkert frem, hvad end det er i privat eller erhvervsmæssig sammenhæng.

Vi flytter pengeskabe i alle størrelser

Vi er udmærket klar over, at et pengeskab ikke bare er et pengeskab. For med end 40 år i flyttebranchen har vi set lidt af hvert og løst diverse opgaver. Der er med andre ord stor forskel på, hvordan vores kunders pengeskabe og opgaver tager sig ud, men fællesnævneren er, at de altid kan forvente en kompetent, problemfri og sikker flytning af deres pengeskabe – uanset hvor stort, tungt og svært håndterbart pengeskabet er. Kunne det komme ind, kan det også komme ud!

Få et uforpligtende tilbud på flytning af pengeskab

Har du brug for hjælp til at flytte et pengeskab, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag på telefon 70 87 52 74 eller e-mail info@holger-danske.dk.
Du er også velkommen til at skrive til os her på siden ved hjælp af vores kontaktformular for private og erhverv, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt, hvor vi sammen kan tage en uforpligtende snak om din opgave, og vi kan komme med et godt tilbud på en kvalitetsbevidst, effektiv og professionel flytning af dit eller din virksomheds pengeskab. Vi ser frem til at høre fra dig.