Vi er specialister i flytning af klaverer og flygler

Hos Holger Danske Flytteforretning har vi mange års erfaring og ekspertise med at flytte klaverer og flygler for både private og erhverv. Med over 40 år i branchen har vi hjulpet mange glade kunder med at transportere alt fra deres stueklaver til store flygler fra A til B. Vi sørger for en sikker, professionel og effektiv håndtering af dine effekter, da vi har fuldforståelse for, at et klaver eller flygel kan have stor økonomiske værdi samt en uvurderlig affektionsværdi for de fleste. Vi flytter med omtanke og anvender det bedste udstyr samt teknikker, så dit klaver kommer sikkert frem.

Landsdækkende klaverflytning

Vi er et landsdækkende flyttefirma, der hjælper uanset, hvor du skal flytte hen – om det er fra København til Odense eller fra Århus til Aalborg. Vi hjælper også gerne, hvis du bare skal have flyttet klaveret til et andet lokale, eller du skal have det transporteret til udlandet. Det er kun fantasien, der sætter grænser.
Hos Holger Danske Flytteforretning har vi specialuddannede flyttemænd med det bedste udstyr til rådighed indenfor flytning af tunge og specielle effekter, hvilket betyder, at vi garanterer en kompetent og professionel flytning af klaverer, flygler og orgler.

Klaverer og flygler

Selvom flytning af klaverer og flygler kan være et større projekt at varetage, er du i sikre hænder, når du vælger os. Vi har både erfaring med at hjælpe private kunder med en mindre klaverflytning ned af trappen eller større erhvervsprojekter, der har krævet specialudviklet udstyr, hvilket vi hos Holger Danske Flytteforretning ejer. Der er dermed ingen opgaver, der er for store eller små til os.

Vi har bl.a. flyttet et uvurderligt orgel fra 1770 til Trinitatis kirken, og så er vi enetransportør på markedet, hvad angår flytning af Blüthner P.H. Grand Piano.

Kontakt os og få et tilbud

Skal du have flyttet dit klaver eller flygel, står vi klar til at hjælpe dig. Ingen opgave er for stor eller lille for os. Så kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak og et godt tilbud på telefon 70 87 52 74 eller e-mail info@holger-danske.dk, ligesom du også kan skrive til os direkte her på siden ved hjælp af vores flytteformularer. Vi glæder os til at høre fra dig.