Specialister i flytning til private


Hos flyttefirma Holger Danske Flytteforretning er vi specialister i privat flytninger. Vi klarer alt fra total-til minimalløsninger. Ingen opgave er for stor eller lille til os, og vi tager os af privatflytningen, hvad enten det er i København, Aalborg, Århus, Odense eller et helt andet sted. Vi har også stor ekspertise inden for privat flytninger til udlandet.

Med en privat flytning med flyttefirma Holger Danske Flytteforretning som flyttepartner er din privat flytning altid i sikre hænder, vi giver gerne et gratis tilbud på din privat flytning. Udfyld vores kontaktformular på hjemmesiden i dag og modtag en fast flyttepris på din privat flytning. Du kan også blive kontaktet af en af vores flyttekoordinatorer, som sammen med dig kan gennemgå din privat flytning og give professionel vejledning.​

De fleste af vores flyttefolk har gennemgået en 3,5-årig flytteuddannelse som sikrer, at vi har de nødvendige kvalifikationer til altid at yde en professionel service. Derudover har vi altid tre lærlinge under uddannelse. Vi tager gerne praktikanter og har vores egen mentorordning, som sikrer stabilitet og udvikling for vores medarbejdere. Flere af vores medarbejdere har været ansat hos os i mange år.

Tilbud på flytning

Når du kontakter os for et tilbud, kommer vi ud på et gratis konsulentbesøg for at inspicere opgaven. Sammen planlægger vi din privatflytning, så den passer til dit behov. Du modtager derefter et skriftligt tilbud, så du kender prisen på forhånd.

Forsikring under flytning

Med Holger Danske Flytteforretning A/S er din flytning altid dækket af landes bedste flytteforsikring. Skulle uheldet være ude, vil du til enhver tid være dækket ind. Dog skal du være opmærksom på, at den del, som du selv står for, er dækket af din egen forsikring. Vi er selvfølgelig medlem af DMF, hvilket betyder, at du altid kan være sikker på, at din flytning sker efter gældende regler.​

Værd at huske på ved en flytning

Mange forhold - f.eks. rumfang og vægt - har indflydelse på prisen. Derfor anbefaler vi, at du så tidligt som muligt bestemmer dig for, hvilke ejendele du ønsker at have med. Begynd derfor sorteringen af indbo og personlige ejendele i god tid, Sortér gammelt tøj og alt andet, som skal kasseres eller foræres væk inden din flytning.

Husk at melde flytning

Bestil tid til afmontering af hårde hvidevarer, tv-antenner, stereoanlæg etc. Gå loft, kælder og garage igennem og sortér. Anbring smykker, bankbøger og personlige papirer på et sikkert sted. Du kan muligvis få brug for dem under flytningen. Gennemgå køkkenredskaber, pak tøj og linned, du ikke skal bruge i den nærmeste fremtid. Alt, der skal være tilgængeligt umiddelbart ved indflytning/ankomst, som toiletartikler, lagner, tøj, madvarer etc. bør pakkes seperat. Husk at afrime, rense og tørre køleskabe, frysere etc. samt sørge for en forsvarlig transport af dybfrosne madvarer.

Flyttekoordinator

Hos Holger Danske Flytteforretning A/S har vi konsulenter, som vil rådgive dig i alle faser, og som står til din disposition ved planlægning, koordinering samt tilsyn af din flytning. Vi aflægger gerne et kundebesøg, hvorefter vi udarbejder et uforpligtende skriftligt tilbud tilpasset netop dit behov.

Holger Danske Flytteforretning A/S er et landsdækkende flyttefirma, og derfor har vores konsulenter lokalkendskab samt viden om netop dit lokalområde.

Affaldsservice fra Holger Danske Flytteforretning

I forbindelse med en flytning er der ofte en del affald af den ene eller anden art, som bliver skilt fra.
Derfor tilbyder vi dig affaldsservice i forbindelse med din flytning. Vores affaldsservice-folk tager sig af alt fra almindeligt affald til fortrolige papirer og sørger for, at det bliver forvaltet. I sidste ende er der dét mindre at tænke på under din flytning.

Prisinfo ved flytning

Når vi tager os af en flytning, sørger vi for altid at give grundig info omkring betaling for din flytning.
Det er vigtigt for os, at der er et tydeligt overblik over, hvad vores kunder betaler for, i forbindelse med deres flytning.

Flyttekasser til flytning

Når man starter på en flytning, er det vigtigt, at man laver en ordentlig nedpakning og sørger for, at det sker forsvarligt. En fornuftig og forsvarlig nedpakning gør det lettere ved ankomst til dit nye hjem, og pakningen af flyttebiler bliver mere enkel og effektiv. Vi stiller selvfølgelig gratis flyttekasser til rådighed under flytningen.

Opbevaring

Hos Holger Danske Flytteforretning A/S råder vi over et stort lagerhotel, som kan benyttes til vidt forskellige formål for opbevaring. Skal du f.eks. flytte til en mindre bolig, hvor der ikke er plads til alle møbler, er lagerhotel ofte en nem, sikker og billig løsning til kortere eller længerevarende opbevaringer. Opbevaringen sker i 6-10 m³ aflåste træcontainere samt 20 – 40 fods skibscontainere, som placeres i vores 3000 m² store opvarmede, klimakontrollerede, tyverisikrede og videoovervågede lokaler.

Flyttemand til nedpakning ved flytning

Ved at bruge en flyttemand til nedpakning, sikrer du dig, at nedpakningen varetages på en professionel måde, og at ingen af dine ejendele kommer til skade eller er i risiko for at blive ødelagt under transport.

Vi bruger de helt rigtige pakkemetoder, som sikrer dine ejendele under flytningen.

Kørsel til auktion og forbrænding

Har du brug for transport af ejendele, møbler m.v. til auktion eller forbrænding – enten i forbindelse med en flytning eller som separat ydelse – er vi gerne behjælpelige.​

Stor erfaring inden for kørsel til auktion og forbrænding

Vi har stor erfaring med kørsel til eksempelvis auktioner eller forbrænding i København, Århus, Odense, Aalborg og mange andre byer, og kan dermed helt sikkert også tilbyde en løsning, der passer dig.

Vælg Holger Danske Flytteforretning, hvis du ønsker at vælge rigtigt. Når kvalitetsarbejde går hånd i hånd med god service og konkurrencedygtige priser, er du sikker på en løsning, der lever op til dine forventninger.​​

Medlem af DMF

Vi er medlem af DMF, hvilket betyder, at du til enhver tid har en garanti for, at det arbejde, vi udfører, er i orden. Vores kunder skal kunne føle sig sikre ved både store og små opgaver.​

Kontakt os på telefon 70 87 52 67 for at høre mere.