Opbevaringsrum

Ønsker du at leje et rummeligt opbevaringsrum, hvor du trygt og roligt kan opbevare dine ejendele? Hos Holger Danske har vi lagerplads, opbevaringsrum og depotrum i København (Rødovre og Vallensbæk) og Aarhus, som kan benyttes af både private og virksomheder til self storage og mange andre forskellige formål. Der kan være mange årsager til at have brug for et opbevaringsrum, og hos os er det da også helt underordnet – for vi har nemlig plads til det hele, uanset om du har brug for opbevaring for en enkelt dag, en uge eller et år. Vores topmoderne depotrum og opbevaringsrum fås i mange forskellige størrelser – og der er med garanti også en størrelse, der passer til dit behov.

 

Opbevaring i København

Vores lagerhoteller i Vallensbæk og Rødovre har gode tilkørselsmuligheder, men den fordelagtige placering er ikke den eneste årsag til, at vores opbevaringsrum i København er populære blandt virksomheder og private. Vi kan tilbyde alt fra skræddersyede erhvervsløsninger til markedets bedste opbevaring af indbo i vores centrale opbevaringsfaciliteter, hvor dine ting forsigtigt bliver indpakket og placeret i en opbevaringscontainer efter eget valg. Samtlige depotrum og opbevaringsrum er naturligvis opvarmede og frostfri. Vores store og moderne lagerbygning i Vallensbæk bliver også brugt som fjernarkiv af mange revisionsfirmaer.

 

Opbevaring i Århus

​Samme høje niveau finder du selvfølgelig også i vores opbevaringsrum i Århus. Vi behandler alle dine ting med omtanke, hvilket ikke blot betyder, at vi bruger de bedste flyttekasser, den stærkeste tape og den blødeste bobleplast, men også har tyverisikring i form af vagter og videoovervågning. Også vores århusianske opbevaringsrum er klimakontrollerede og altid frostfri, og hvis du ønsker at få adgang til dine opmagasinerede ejendele, kan vores kompetente og venlige servicemedarbejdere hurtigt og nemt sørge for det.

Leje af sikre opbevaringsrum i forskellige størrelser

Igennem 40 år har det været vores varemærke at tilbyde høj kvalitet til vores kunder – og det gælder også, når snakken falder på vores opbevaringsrum og depotrum, der alle er sikre og kan lejes for særdeles fordelagtige priser. Rummene er sikrede mod tyveri 24 timer i døgnet, så du med ro i sindet trygt kan overlade opmagasineringen af dine private ejendele eller erhvervseffekter til os.

Opmagasineringen sker i 6-10 m³ aflåste træcontainere samt 20-40 fods skibscontainere, som placeres i vores 3000 m² store opbevaringslokaler. Vi kan opbevare dine ejendele så længe du ønsker, og under opbevaringen kan du naturligvis få adgang til dine ting, når du måtte ønske det. Det bliver ikke lettere af få opmagasinering.

Er du interesseret i at høre mere om vores videoovervågede, vagtbemandede og temperaturregulerede opbevaringsrum, glæder vi os til at høre fra dig på telefon 70 87 52 74, e-mail info@holger-danske.dk eller via kontaktformularen her på siden.