Møbelopbevaring i moderne faciliteter

Vi tilbyder møbelopbevaring i vores moderne lagerfaciliteter, hvor du trygt kan indlevere dine møbler til kortere eller længere møbelopbevaring. Du kan selvfølgelig også altid bestille en af vores konsulenter til at komme ud og give et prisoverslag på din flytning samt opbevaring af møbler.​

Moderne faciliteter opbevaring af møbler

I vores tempererede/ventilerede moderne lagerfaciliteter bliver dine møbler nænsomt pakket i containere, der efterfølgende bliver aflåst. Dine containere bliver elektronisk registreret i vores lagersystem, der derved sikrer, at dine møbler ikke blandes med andres.

Til yderligere sikring af dine møbler ved møbelopbevaring benytter vi os af den nyeste teknologi inden for videoovervågning samt alarmsystemer, og vi er naturligvis tilknyttet et større anerkendt vagtselskab, der dagligt kontrollerer vores område.

Det vil altid være muligt - efter aftale - at komme og se til sin møbelopbevaring i dagtimerne mod et mindre gebyr.​

Tilbud på møbelopbevaring

Der er flere muligheder for at få et gratis tilbud på opbevaring af møbler. Du kan ringe til os på telefon 70 87 52 51 eller benytte vores tilbudsformular. Så vender vi tilbage inden for 1 time med et tilbud på møbelopbevaring. Det gælder, uanset om det måtte være for erhverv, privat eller en offentlig virksomhed.

Dine møbler er altid i gode hænder, når du vælger Holger Danske som din flyttepartner. Vi har de bedste flyttekasser, den stærkeste tape og den blødeste bobleplast, så du med ro i sindet kan overlade møbelopbevaringen til Holger Danske Flytteforretning A/S.

Kontakt os allerede i dag for yderligere information.