Har du brug for et flyttefirma nær Nordsjælland?

Holger Danske Flytteforretning er et professionelt og erfarent flyttefirma beliggende i Rødovre. Holger Danske er et stort flyttefirma, der både flytter for private og erhvervskunder. Vores store vognpark og vores mange dygtige medarbejdere giver os værktøjerne til alt fra mindre flytninger til og fra små lejligheder til store flytninger med lagerhaller, der kræver specialudstyr, eventuelt til flytning af maskiner, der ofte skal varetages på bestemte måder.

Har du brug for et flyttefirma nær Nordsjælland, behøver du ikke lede længere. Som den gamle sagnfigur rykker vi hos Holger Danske Flytteforretning ud med stærke folk, når danskerne har brug for hjælp i pressede tider.

 

Om Holger Danske – dit flyttefirma i Nordsjælland

Holger Danskes Flytteforretning har mange års erfaring med flytning i og omkring Nordsjælland. Firmaet blev stiftet for mere end 40 år siden, og flyttehjælpen har nu foregået i mere end tre generationer. Vi har klaret utallige flytninger før din, og derfor er vi også i stand til at hjælpe med alt fra mindre specifikke flytteløsninger til totalløsninger, der kan gøre hele din flytning til en nem og overskuelig proces.

Ved totalløsninger behøver du ikke engang selv at være hjemme, og din flytning vil være overstået på et øjeblik. Her står vi nemlig både for emballering, nedpakning af inventar i kasser, adskillelse af inventar samt en grundig hovedrengøring, hvis du ønsker det.

 

Dit flyttefirma nær Nordsjælland

Det kan være svært at finde ud af, hvilket flyttefirma der vil passe bedst til din flytning. Der er mange gode grunde til, hvorfor det er et oplagt valg at lade os stå for din næste flytning, og vi tøver da heller ikke med at give dig et par af dem, så vi bliver dem, der hjælper dig godt igennem din flytning i Nordsjælland.

Vi står fast på altid at levere en service af høj kvalitet. Derfor bestræber vi os også på, at vores medarbejdere er veluddannede og godt rustede til enhver flytteopgave, de kunne komme ud for. De fleste af vores flyttefolk har derfor gennemgået den 3 ½ -år lange flytteuddannelse, som giver dem de rette kvalifikationer til altid at levere den bedste service for vores kunder, uanset hvordan den pågældende flytteopgave skulle se ud, og hvilke specielle dele denne skulle indeholde.

Hermed sikrer vi dig en kvalitetsservice, du ikke nødvendigvis finder alle andre steder, hvilket vi mener er en af grundene til, at du skal vælge os til at stå for din flytning i Nordsjælland.