Mangler du et flyttefirma i nærheden af Frederiksberg?

Er du netop i gang med at planlægge din forestående flytning, og mangler du et flyttefirma nær Frederiksberg, er Holger Danske Flytteforretning i Rødovre det oplagte valg. Vi har stor erfaring med flytning i større byer, og vi og vores medarbejdere ved derfor lige præcis, hvordan håndtering af flyttegods i opgange, på trapper og i mindre rum klares på bedste vis.

Vi har eksisteret i mere end 40 år og har nu gennem mere end tre generationer hjulpet folk med deres flytninger i Frederiksberg-området samt i mange andre dele af landet. Ingen opgave er hverken for stor eller lille, og sandsynligheden for, at vi før har stået med lignende opgave, er ganske stor. Tøv derfor ikke med at kontakte os, så kan hjælpe dig med det, vi er allerbedst til.

 

Skal du flytte fra lejlighed til lejlighed?

Skal du flytte fra 3.sal til 5.sal og gider vennerne ikke at træde til? Eller skal du bare flytte fra én lejlighed til en anden? Uanset hvilken type lejlighedsflytning, du har med at gøre, kan en møbellift være et godt værktøj, der både vil spare dig en masse tid og energi. Med en møbellift kan du nemt få møblerne ud af lejligheden, og du slipper for at bære tingene op og ned ad trapperne. Der kan være langt til femte sal, når der ingen elevator er, og der skal bæres tunge møbler op. Netop her viser en møbellift sig at være et specielt fordelagtigt værktøj, og du vil uden tvivl få færre skrammer og ridser på dine ting på svæveturen op end på den besværlige transport op ad trapperne.

Du kan i samme omgang leje flyttekasser og andet pakkemateriale hos Holger Danske, så du er sikker på at have alt, du har brug for til den optimale flytning på Frederiksberg. Ved at leje pakkematerialet hos os slipper du også for at have flyttekasser liggende efter en flytning, da vi gerne rydder op efter os og tager dem med igen, når flytningen er veloverstået. Desuden tilbyder vi gerne kyndig rådgivning i, hvordan du bedst pakker dine kasser, og hvilken type emballage, du bestemt ikke kan undvære til flytningen.

 

Dit flyttefirma nær Frederiksberg

Undgå parkeringsbesværet i de små gader rundt på Frederiksberg, og hyr i stedet et flyttefirma til at varetage din flytning. Ved at overlade parkeringskaosset til andre kan du selv koncentrere dig om indretningen af din nye lejlighed. Desuden slipper du for alle de tunge løft – dem klarer vi også for dig.

Vi er der med vores hjælp, når vores kunder har brug for den, og vi gør alt for at kunne opretholde vores høje service- og kvalitetsniveau. Kontakt os med det samme og få lettet din flyttebyrde.