Lagerhotel til privat indbo i København

En stor gruppe erhvervsvirksomheder benytter vores lagerhotel i København. Det kan ofte være en nemmere, sikrere og meget billigere løsning at benytte et lagerhotel til både kortere og længere opbevaring af varelager med mere.

Mange virksomheder benytter også vores lagerhotel i København til opbevaring af årsregnskaber og andet arkivmateriel, der skal gemmes, men ikke nødvendigvis optage dyr huslejeplads på kontoret eller i virksomheden.​

Lagerhotel til private i København

Private kunder benytter vores lagerhotel til kortere eller længere opbevaring af indbo - for eksempel i forbindelse med renovering af hus/lejlighed, ved flytning til nyt hjem, hvor opbevaring midlertidigt kan være nødvendig, større eller mindre ombygninger, vandskader og brandskader. Kort sagt alle de gange, hvor man kan få brug for ekstra plads i en periode, er et lagerhotel en god og sikker løsning.


Vi tilbyder lagerhotel i København til individuelle opbevaringsløsninger:

  • Fjernlager.
  • Fjernarkiv.
  • Opbevaring af privat indbo.
  • Vandskader.
  • Brandskader. ​


Har du en anden form for opbevaring, der kræver et lagerhotel, og en effektiv, fleksibel løsning, så kontakt os på telefon 

38 38 50 50 eller udfyld vores formular, og vi vil kontakte dig inden for en time.

Lagerhotel med sikkerhed

Vores lagerhotel er udstyret med den nyeste teknologi inden for alarm- og videoovervågning. For at få mere information om en løsning inden for lagerhotel, er du velkommen til at tage kontakt til Holger Danske Flytteforretning A/S.

Hvad er et lagerhotel

Et lagerhotel er en stor hal, der er indrettet med mange rum i forskellige størrelser. Man lejer sit eget rene og tørre opbevaringsrum. Fordelen for dig er, at du kan komme til dine ting, når du ønsker det. Du skal blot informere os min. 2 dage før. Vores Lagerhotel holder til i København

Få mere information om vores lagerhotel her!

Facebook

Holger Danske Flytteforretning A/S er også på Facebook, hvor du kan følge med i hvad vi laver og få opdateringer omkring vores nuværende flytninger.

​Få et gratis flyttetilbud

Du kan få et gratis flyttetilbud ved at udfylde formular og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud.

Få et flyttetilbud her