Flyt til England

Står du eller din virksomhed og skal til at foretage den helt store flytning til England, og søger I et kvalitetsbevidst, erfarent og dygtigt flyttefirma til at tage sig af logistikken, så behøver du ikke lede længere.

Holger Danske Flytteforretning tilbyder professionel flytning til udlandet og har flere års erfaring med flytteopgaver i England.

Flytning i alle dele af England

Hos Holger Danske Flytteforretning har vi hjulpet mange private og erhvervsvirksomheder med flytning til engelske byer. Vi har blandt andet sørget for flytning til London, Liverpool og Manchester og har således kompetencerne og ekspertisen til at tage os af enhver udenlandsflytning.

Ofte er der tale om flytning i forbindelse med udstationeringer, men vi tager naturligvis imod alle former for opgaver uanset størrelse.​

Fokus på sikkerhed

Ved enhver flytning er det vigtigt med omhu og sikkerhed. Ikke mindst når det gælder flytning over længere afstande som eksempel flytning til England. Vi vægter derfor sikkerheden højt og sørger for at behandle alt inventar med respekt og forsigtighed – lige fra nedpakning til transport.