Flytning til Udlandet

Fortvivl ikke, for vi kan ordne det hele for dig. Hos Holger Danske Flytteforretning har vi erfaring med en bred vifte af opgaver inden for flytning, hvilket betyder, at vi kan tilbyde dig branchens bedste løsning, når firmaet skal flytte til udlandet.

Vi har erfaring med en lang række lande og byer, som blandt andet tæller:

  • Flytning i Tyskland og Berlin
  • Flytning i Sverige og Stockholm
  • Flytning i Holland og Amsterdam
  • Flytning i England og London
  • Flytning i Spanien, Madrid og Barcelona
  • Flytning diverse andre steder…​

 

International flyttekoordinator

Holger Danske Flytteforretning A/S har konsulenter som vil rådgive dig i alle faser og står til din disposition ved planlægning, koordinering, samt tilsyn af din udlandsflytning. Vi aflægger gerne et kundebesøg, hvorefter vi udarbejder et uforpligtende skriftligt tilbud tilpasset netop dit behov, når du skal flytte til udlandet.

For at få mere information omkring løsninger på udlandsflytning som bedst passer til dig eller jeres virksomheds, er i velkommen til at tage kontakt til Holger Danske Flytteforretning A/S.

Værd at huske - Når i skal flytte til udlandet

Der er mange forhold der har indflydelse på prisen ved en udlandsflytning f.eks. rumfang og vægt. Det er derfor vigtigt, at du så tidligt i flytteprocessen bestemmer dig for hvilke ejendele, du ønsker at have med ved udlandsflytning. Begynd derfor en grundig sortering af indbo og personlige ejendele i ordentlig tid.

Sortér derfor evt. gammelt tøj og alt andet, som skal kasseres eller foræres væk inden din udlandsflytning.

Udlandsflytning

Stor erfaring

Flyttefirma Holger Danske Flytteforretning A/S udfører også flytning til udlandet. Står i for at skulle flytte til udlandet? Så følger Holger Danske Flytteforretning naturligvis med.​

At flytte til udlandet kræver lidt ekstra tid til forberedelse, men det er også en af de eneste forskelle der adskiller det fra en almendelig flytning. Du bliver tilknyttet en konsulent, som følger dig i hele flytteprocessen. På den måde har du tryghed for, at opgaven bliver udført efter dit ønske. Vi klarer al logistik og nødvendige toldpapirer, så du kan koncentrere dig om alle de andre ting, der ofte følger med en udlandsflytning. Faktisk skal du kun oplyse os om din nye adresse, så sørger vi for nænsom pakning, alt nødvendigt papirarbejde, forsikringer og den bedste og mest sikre transportvej.​

Holger Danske klarer alle typer udlandsflytning

Kun fantasien sætter grænser, og vi er altid gerne behjælpelige med god rådgivning fra A til Z. Vi klarer hele flytningen, hvilket betyder, at vi også gerne står for nedpakning, rengøring med videre.

Ønsker du og virksomheden et uforpligtende tilbud på udlandsflytning?

Ring på telefon 70 87 52 51 allerede i dag.