Flytning af klaver

Flytning af klaver

Har du et klaver eller et flygel, du skal have flyttet? Da der er tale om tunge og dyrebare genstande, kan det være en god idé med professionel hjælp til opgaven. Et flyttefirma har erfaringen samt de rette redskaber til at kunne klare flytningen af et klaver. Desuden hjælper et flyttefirma både med længere flytninger, som det at få flyttet klaveret til en ny lejlighed lige såvel som mindre opgaver som at flytte klaveret fra ét rum til et andet i huset.

Hvordan flytter man et klaver?

At flytte et klaver eller et flygel er en krævende opgave, der kræver det rette udstyr. Stop med at prøve selv og undgå skader – både på dig selv og dit klaver – men hyr i stedet et flyttefirma, der både har erfaringen og det rette værkstøj til opgaven.

En korrekt og succesfuld flytning af et klaver eller et flygel kræver snilde, teknik og udstyr, og det kan være noget af et puslespil at få det op på 3. sal i en smal opgang. Heldigvis har dygtige flyttefolk prøvet det mange gange før.

Hvad koster det at flytte et klaver?

Det kan være svært at komme med et konkret tilbud på, hvad det koster at flytte et klaver, da prisen altid vil afhænge af den enkelte flytteopgave. Det vil sige, at prisen altså både afhænger af, hvor langt klaveret skal flyttes, hvor meget eller hvilket slags specialudstyr der skal bruges, og naturligvis også hvor mange flyttemænd der skal bruges.

Altså er det naturligvis dyrere at få flyttet et klaver fra én lejlighed til en anden, hvor der både skal bruges en flyttevogn, udstyr og eventuelt en kran eller andet løfteudstyr til at få klaveret på plads, end det vil koste blot at få flyttet klaveret fra ét rum til et andet i samme bolig. Nærmere en specifik pris kan det være svært at komme