Flyttelift til flytning tilbydes i hele Danmark

Flyttefirma Holger Danske Flytteforretning har flyttelift til din flytning. Hvor flere af vores konkurrenter må giver op eller melde ud, at de ikke kan magte opgaven, træder vi hos Holger Danske Flytteforretning til med specialviden og udstyr.

Vores specielbyggede flyttelift kan komme ind de fleste steder og nå højder, der gør det nemt og effektivt at håndtere såvel privat- som erhvervsflytning.

Flytning med lift af klaver & flygel

Flytning med lift kan eksempelvis være nyttigt når man skal have lyttet tunge og skrøblige møbler som et klaver eller flygel​.

Kan det betale sig med flyttelift?

​Hvis man er i tvivl om, hvorvidt eller hvornår vores flyttelifter kan betale sig, står vi naturligvis til rådighed og guider i forhold til, hvor det ville være hensigtmæsigt at bruge en flyttelift for at gøre en flytning mere effektiv.


Det vil som grundregl betale sig at bruge flytteliften ved en større privatflytning til eller fra etagebyggerrig uden elevator, hvor besparelsen kan løbe op i flere tusinde kroner.

For at få mere information om, hvad vi tilbyder, er du velkommen til at kontakte Holger Danske Flytteforretning.

Hvis du går med tanker om at bruge en af vores flyttelifte til en flytning,er det en god idé at bestille flytteliften i god tid, da vi mærker en stor efterspørgsel på vores flyttelifter.

Book en af vores flyttelifte allerede i dag. Det er helt uforpligtende at kontakte os for at høre nærmere om en pris på din flytning.​​

Miljøet

Flyttefirma Holger Danske Flytteforretning er et flyttefirma, som konstant bestræber sig på at forbedre miljøet - både for vores medarbejdere og vores omgivelser. Vi benytter udelukkende flyttelifter, der lever op til højeste standard i forhold til forurening. Alle vores flyttelifter er baseret på strøm, hvormed støj og forurening undgås ved eventuelt brug i snævre baggårde.

Konsulentbesøg

Hos flyttefirma Holger Danske Flytteforretning har vi konsulenter, som vil rådgive dig i alle faser af erhvervsflytningen, og som står til din disposition ved planlægning, koordinering samt tilsyn af virksomhedsflytningen. Vi aflægger gerne dig et kundebesøg, hvorefter vi udarbejder et uforpligtende skriftligt tilbud tilpasset netop dit behov.


Facebook

Vi er også på Facebook, hvor du kan følge med i, hvad vi laver, og se opdateringer om vores nuværende flytninger.

​Få et gratis flyttetilbud

Du kan få et gratis flyttetilbud ved at udfylde formular og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud.

Få et flyttetilbud her