Medlem af DMF

Holger Danske Flytteforretning er medlem af DMF (Dansk Møbeltransport Forening), hvilken er din garanti for et rigtig godt resultat, når du står over for en flytning.​

Stor erfaring

Alle, der er medlem af DMF, skal leve op til foreningens betingelser om at drive professionel virksomhed. Skulle der mod forventning opstå en sag, hvor du ønsker at klage, er DMF også en fordel for dig som kunde, da du således har en klageinstans.

Vi har været mange år i branchen og har fundet ud af, der findes rigtig mange ”flyttehajer” derude, som nok tilbyder en meget billig flytning, men som til gengæld ikke ved særlig meget om flytning. Det betyder ofte, at kundens ejendele går i stykker undervejs, men der er intet at gøre, da der som regel hverken er forsikringsdækning eller et sted at klage.

​Professionelt flyttefirma i København, Århus, Odense og Aalborg

Derfor anbefaler vi altid, at du bruger et topprofessionelt flyttefirma som Holger Danske Flytteforretning, så du er garanteret et solidt resultat.

Kontakt os på telefon 38 38 50 50for at høre mere om vores ydelser.​

Læs Dansk Møbeltransport Forenings betingelser.

​Få et gratis flyttetilbud

Du kan få et gratis flyttetilbud ved at udfylde formular og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud.

Få et flyttetilbud her