Flyttefirma København, Aarhus, Aalborg & Odense - Hele DK

Hos Holger Danske Flytteforretning er målsætningen at fremstå som et kvalitetsbevidst flyttefirma.
Vi leverer kvalitetsflytning til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte flyttebetingelser og leveringstider i hele Danmark, uanset om det er flytning fra København til Aalborg eller fra Aarhus til Odense.

Vi er et velfungerende flyttefirma, der følger med tiden, og er i den grad en vækstvirksomhed med skarpt fokus på såvel private, erhvervs- og offentlige kunder.

Flyttefirma med base i København

Holger Danske er et flyttefirma fra København - Med andre ord kan vi klare alle former for flytninger - lige fra kæmpe lagerhaller til små lejligheder.


Vi har vores egne lagerhaler, der er opvarmet og under konstant overvågning, hvilket sikrer, at dit indbo kan leveres i perfekt stand, når du skal bruge det.​

Få et uforpligtende tilbud på flytning - Fx flytning fra Aarhus til København

Der er flere muligheder får at få et gratis tilbud på netop din flytning. Du kan vælge at ringe til os på telefon
38 38 50 50 eller udfylde vores flyttetilbudsformular øverst i menulinjen. Det gælder, uanset om det er erhvervsflytning, privatflytning eller flytning for en offentlig virksomhed. Endvidere har vi mulighed for at give tilbud på opbevaring i fx København.

Vi kan selvfølgelig også tilbyde at ringe dig op, så du kan komme i direkte kontakt med en af vores flyttekoordinatorer, der kan rådgive dig samt give et tilbud på netop din flytning. Alt, der skal til er at udfylde formularen øverst på siden, og skrive navn og telefon nummer - så vil du blive kontaktet indenfor 1 time.​

Se vores flyttefirma film

Flytning i København, Aarhus, Odense & Aalborg - Nationalt flyttefirma

Ved en flytning er der meget at være opmærksom på. Hos Holger Danske Flytteforretning A/S hjælper og guider vi dig igennem en flytning, og med vores professionelle ekspertise vil det sikre at din flytning foregår problemfrit. Dette er uanset hvor I skal flytte fra eller til. Bl.a. har vi mange der flytter fra københavn til udlandet, og også her kan vi bistå med professionel flytteekspertise.

Privatflytning

Hos Holger Danske Flytteforretning A/S har vi mere end 40 års erfaring i privatflytninger. Vores velrenommerede flyttefirma klarer alt lige fra total- til minimalløsninger. Ingen opgave er for stor eller for lille til os i forbindelse med en privatflytning. Med en privatflytning, foretaget af Holger Danske som flyttepartner, er din privatflytning altid i sikre hænder.

​​

Erhvervsflytning

Vi er et flyttefirma med stor erfaring inden for erhvervsflytning. Overvejer din virksomhed en erhvervsflytning, står vi altid klar med konsulentbistand.

Flyttefirma Holger Danske

Fra adressen i København flytter vi for alle typer kunder i hele Danmark. Og vi har over 40 års erfaring som professionelt flyttefirma. Dette gør os til Danmarks foretrukne flyttefirma og flyttepartner. Så når i skal flytte, så gå ikke på kompromis! Uanset om du skal flytte fra en mindre by eller en storby som fx København. Da vi kan bistå med flytning i høj kvalitet til lave priser.

​Få et gratis flyttetilbud

Du kan få et gratis flyttetilbud ved at udfylde formular og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud.

Få et flyttetilbud her