Flyttefirma København

Har du brug for et professionelt flyttefirma i København, kan Holger Danske Flytteforretning stå til rådighed. Som flyttefirma i København har vi stor erfaring med alle typer opgaver for såvel private som erhverv.

Stor erfaring som flyttefirma i København

Du har garanteret prøvet at søge på ”Flyttefirma København” i håb om at finde den helt rigtige samarbejdspartner, og vi kan forsikre dig om, at du er landet det rigtige sted.

Vi har stor erfaring inden for:


Brug for en flyttelift i København?

Har du behov for en flyttelift, står vi som flyttefirma i København også til rådighed. I rigtig mange tilfælde er det nødvendigt med en flyttelift, og her har vi det rigtige udstyr uanset opgavetype. Vores specielbyggede flyttelift kan komme ind næsten alle steder og nå højder, der gør det nemt at håndtere både privat- og erhvervsflytninger i København.

Er behovet lageropbevaring, har vi et lager på 3000m2, som kan benyttes.

Vi tilbyder konsulentbesøg

Er du i tvivl om, hvad der vil være bedst for din flytning og din økonomi, kan vi som flyttefirma i København tilbyde konsulentbesøg ved din virksomhedsflytning. Vores dygtige konsulenter kan rådgive dig i alle faser af flytningen lige fra planlægning til koordinering og tilsyn af flytningen. Vi kommer gerne forbi dig på et uforpligtende besøg for at tale om den forestående opgave.

Dit foretrukne flyttefirma i København

Alle vores medarbejdere er erfarne flyttefolk, som sætter en ære i at levere løsninger, kunderne kan få glæde af i mange år frem, og som vi kan være stolt af at have udført. Din tilfredshed er altafgørende, og derfor er det som flyttefirma i København vigtigt for os at få afdækket dine ønsker og behov via en grundig dialog gennem hele processen.

Vi ønsker at være dit foretrukne flyttefirma i København, og derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker at høre mere om, hvad dit flyttefirma i København kan tilbyde.

​Få et gratis flyttetilbud

Du kan få et gratis flyttetilbud ved at udfylde formular og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud.

Få et flyttetilbud her