Rengøring

Hos Holger Danske Flytteforretning tilbyder vi billig rengøring til vores kunder. Vores priser er så attraktive, at de kun gælder for kunder der samtidigt vælger Holger Danske til at håndtere deres flytning.

​​

Flytterengøring i København, Vanløse, Rødovre og resten af Danmark

En af vores mange services er rengøring, så du sikrer dig, at lejligheden, huset eller kontoret er, som det skal være, når du forlader stedet. Hvad enten det er aftørring, gulvvask, vinduespudsning eller noget helt andet, kan vi tilbyde en professionel løsning inden for flytterengøring. Vores dygtige medarbejdere har stor erfaring og kan sørge for et rigtig flot resultat.

Ønsker du selv at stå for flytterengøring, og at vi blot skal stå for resten af flyttearbejdet, er det selvfølgelig også muligt. Vi tilpasser løsningen efter dine behov, så du kan være sikker på et resultat, der lever op til dine forventninger – hver gang.​

Kontakt os for at høre mere om flytterengøring

Kontakt Holger Danske Flytteforretning på telefon 38 38 50 50 for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde. Når du lader os stå for flytterengøring, er du sikker på, du ikke går galt i byen.

​Priser

Stærke priser på start- og flytterengøring, samt mulighed for tilvalg til netop dine behov - Se mere her

​Få et gratis flyttetilbud

Du kan få et gratis flyttetilbud ved at udfylde formular og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud.

Få et flyttetilbud her