Skal du flytte hjemmefra?

Det er altid en stor begivenhed at flytte hjemmefra. Når den tid kommer, hvor man skal til at flytte hjemmefra, er der mange ting, man glæder sig til, men en af dem er som regel ikke selve flytningen. Derfor kan det være en stor fordel at overlade projektet til erfarne flyttefolk, så du i stedet kan planlægge indflytterfest, indkøb, indretning og hvad der ellers måtte være på to-do-listen.

​​

Flyt hjemmefra med Holger Danske Flytteforretning

Vi lægger vægt på kvalitet, og det gælder uanset opgavens størrelse. Derfor er du garanteret en effektiv håndtering af opgaven, uanset om du skal flytte to gader væk, eller du skal flytte alle dine ejendele til udlandet. Vi klarer det hele til konkurrencedygtige priser, og vi gør det med stort fokus på sikkerhed.​​

Opbevaring af ejendele i København og Danmark

Skal du holde et sabbatår i udlandet og har brug for at opbevare dine ting, kan vi også være behjælpelige. Vi har stor lagerkapacitet med den bedst mulige sikkerhed.

Kontakt Holger Danske Flytteforretning på telefon 38 38 50 50.

​​

Facebook

Holger Danske Flytteforretning A/S er også på Facebook, hvor du kan følge med i hvad vi laver og få opdateringer omkring vores nuværende flytninger.

​Få et gratis flyttetilbud

Du kan få et gratis flyttetilbud ved at udfylde formular og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud.

Få et flyttetilbud her