Pensionistflytning

Som pensionist er en flytning ikke altid det, man ser mest frem til. Mange ting skal koordineres, ejendelene skal pakkes ned, og alle de løse tråde skal samles.

​​

Pensionistflytning i København, Århus, Odense, Aalborg, Danmark og udlandet

​Hos Holger Danske Flytteforretning kan vi hjælpe dig med det hele, så du ikke skal bekymre dig om flytningen. Vores dygtige og rolige flyttefolk har stor erfaring med pensionistflytning og kan således sørge for en løsning, du kan glæde dig over både nu og i mange år frem.

Vi lægger vægt på den personlige kontakt, så du som pensionist kan følge dig godt tilpas fra A til Z.

Vi ved godt, at det kan være svært at skulle have fremmede folk til at tage sig af sine ejendele, men vi forsikrer dig om, at vi gør alt, vi kan, for at skabe de

bedst mulige rammer.​

Vi udfører årligt rigtig mange pensionistflytninger for ældre, som ikke kan varetage flytningen selv.
Vi ønsker ikke at prale, men vi tøver heller ikke med at sige, at vi ofte får mange rosende ord med på vejen på grund af den kvalitet, vi leverer, og den service, vi lægger for dagen.

​​

Pensionistflytning som du ønsker

Flytningen foregår i det tempo, du ønsker, og vi klarer gerne alt fra nedpakning samt adskillelse og samling af møbler til transport og slutrengøring. Alt sammen udføres med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Kontakt os på telefon 38 38 50 50 for at høre mere.

​​

Facebook

Holger Danske Flytteforretning A/S er også på Facebook, hvor du kan følge med i hvad vi laver og få opdateringer omkring vores nuværende flytninger.​​

​Få et gratis flyttetilbud

Du kan få et gratis flyttetilbud ved at udfylde formular og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud.

Få et flyttetilbud her