International flytning

Hos Holger Danske lægger vi stor vægt på kvaliteten, og det gælder også, når det drejer sig om internationale flytninger. Står du over for at skulle flytte til udlandet, kan vi levere en løsning, der på alle måder lever op til dine forventninger, så du er sikker på, at den internationale flytning går, som den skal.

​​

Holger Danske klarer alle internationale flytninger

Uanset om dit hjem skal flyttes til Berlin, Barcelona, Amsterdam eller noget helt andet, stiller vi gerne op med vores kompetente flyttefolk. Vi har erfaring med international flytning til alt fra Tyskland til England, Spanien, Holland og mange andre lande.​

Professionelle fagfolk

Når du lader Holger Danske Flytteforretning stå for den internationale flytning, overlader du flytningen til et team af professionelle fagfolk, som ved, hvordan en international flytning skal håndteres. Det betyder bedre effektivitet og dermed også en mere solid økonomisk løsning for dig.

Skal vi varetage din internationale flytning? Kontakt os på telefon 38 38 50 50 for at høre mere.

​​

Facebook

Holger Danske Flytteforretning A/S er også på Facebook, hvor du kan følge med i hvad vi laver og få opdateringer omkring vores nuværende flytninger.

Bliv ringet op af

Holger Danske​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Holger Danske Flytteforretning A/S​

Rødovrevej 249, 2610 Rødovre

Røvedvej 3, 8380 Trige

Telefon: 38 38 50 50
E-mail: ​info@holger-danske.dk​


CVR: 26629152 ​

2016

2017

2018

groen-smileyGrøn smiley fra

Arbejdstilsynet​​

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​​Vurderet 9,2 / 10 stjerner baseret på 614 anmeldelser på​ TrustPilot​