Flyttelift - flytning med flyttelift

Hos Holger Danske er vi naturligvis i besiddelse af alt nødvendigt udstyr til at håndtere selv de mest komplicerede flytninger. Dermed er vi også i besiddelse af en flyttelift, så vi stadig kan til rådighed uanset opgavens type.

​​

Flytning med flyttelift i København, Århus, Odense, Aalborg

En flyttelift garanterer en effektiv håndtering af opgaven til fordel for din økonomi. Er du i tvivl om, hvorvidt det kan betale sig med en flyttelift, bistår vi gerne med kyndig rådgivning, så vi kan opnå enighed om, hvordan vi bedst muligt løser din flytning med flyttelift.

Er der tale om en større privatflytning til eller fra etageejendomme uden elevator vil det som regel altid kunne betale sig med en flyttelift.​

Leje af flyttelift i blandt andet København

I kan bestille flytteliften, hvis I selv ønsker at bruge den til flytningen, men vi varetager naturligvis også gerne flytningen med flyttelift fra start til slut. Ønsker du at bruge flytteliften selv, anbefaler vi, at du booker den i god tid, så du sikrer dig, at flytteliften er ledig.

Kontakt os for at høre mere.

​​

Facebook

Holger Danske Flytteforretning A/S er også på Facebook, hvor du kan følge med i hvad vi laver og få opdateringer omkring vores nuværende flytninger.

​Få et gratis flyttetilbud

Du kan få et gratis flyttetilbud ved at udfylde formular og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud.

Få et flyttetilbud her