Flytning af tunge genstande

I forbindelse med flytning af tunge genstande er det vigtigt at have fokus på sikkerheden hele vejen rundt, og det bedst mulige resultat opnår du, når du lader os varetage opgaven.

​​

Flytning foretaget af dygtige fagfolk

Hvad enten det er flytning af møbler, flytning af pengeskabe, flytning af orgel eller noget helt andet, står Holger Danske Flytteforretning gerne for flytningen af de tunge ting.

Vores flyttefolk har en 3,5 år lang uddannelse bag sig og ved derfor alt om, hvordan flytning af tunge genstande skal håndteres. Søger du råd og vejledning inden for flytning af tunge ting, er vi naturligvis også behjælpelige.

Mange års erfaring har gjort os til eksperter inden for flytning, og derfor kan vi garantere, at du får et resultat i topklasse, når de tunge genstande skal flyttes​

Flytning af tunge genstande for private

Derudover er vi naturligvis i besiddelse af alt nødvendigt udstyr, som sikrer den bedste håndtering af opgaven. Hos Holger Danske Flytteforretning klarer vi alt fra minimal- til totalløsninger.

​​

Facebook

Holger Danske Flytteforretning A/S er også på Facebook, hvor du kan følge med i hvad vi laver og få opdateringer omkring vores nuværende flytninger.

​Få et gratis flyttetilbud

Du kan få et gratis flyttetilbud ved at udfylde formular og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud.

Få et flyttetilbud her