Nedtagning af lamper, gardiner m.v.

Hos Holger Danske ønsker vi at gøre det så nemt for vores kunder som muligt. Derfor tilbyder vi løsninger, der er skræddersyede efter det enkelte behov.

Det betyder, at vi kan klare hele flytningen, uden du behøver gøre meget andet end at ringe til os og lave aftalen. Vi kan også blot stå for noget af flytningen, hvis det er det, du ønsker.

​​

Nedtagning af lamper, gardiner m.v. i København og omegn

Vi står gerne for nedtagning af lamper, gardiner og andre ejendele, som kræver særlig håndtering.

Vores flyttemænd har stor erfaring med alt inden for flytning og står derfor også gerne for nedtagningen af eksempelvis lamper og gardiner.​

Holger Danske er lig med kvalitet

Vælger du Holger Danske Flytteforretning er du garanteret en løsning, du sent vil glemme. Det er ikke uden grund, at vi har været i branchen i mere end 40 år. Kvalitet og service i topklasse er vores kendetegn, og det er hver dag med til at sikre os rigtigt mange tilfredse kunder.

Hos Holger Danske Flytteforretning vil vi altid gerne hjælpe dig.

​​

Facebook

Holger Danske Flytteforretning A/S er også på Facebook, hvor du kan følge med i hvad vi laver og få opdateringer omkring vores nuværende flytninger.

​Få et gratis flyttetilbud

Du kan få et gratis flyttetilbud ved at udfylde formular og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud.

Få et flyttetilbud her