Nedpakning / udpakning

Når hjemmet eller kontoret skal flyttes, kan det virke som et stort og uoverskueligt projekt, hvis man skal stå for det hele selv.

Hos Holger Danske Flytteforretning kan vi hjælpe dig med det hele fra start til slut, herunder nedpakning og udpakning.​

Nedpakning og udpakning i Danmark og udlandet

Når du lader professionelle fagfolk stå for nedpakning og udpakning i forbindelse med flytning på for eksempel Sjælland, Jylland, Fyn eller i udlandet, er du sikret en effektiv proces.

Vi sørger for, at genstandende nedpakkes og udpakkes med fokus på sikkerhed, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt tingene går i stykker.

Vi stiller også gerne op det nye sted præcis, som du ønsker det. Vi behøver blot tegningerne over, hvordan du ønsker, det skal se ud.​

Hvad med it-udstyret?

Er der behov for nedtagning og opsætning af it-udstyr, er det også en opgave, vi klarer. Ring til os på telefon 38 38 50 50, så vi kan aftale nærmere.
​​

Facebook

Holger Danske Flytteforretning A/S er også på Facebook, hvor du kan følge med i hvad vi laver og få opdateringer omkring vores nuværende flytninger.

​Få et gratis flyttetilbud

Du kan få et gratis flyttetilbud ved at udfylde formular og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud.

Få et flyttetilbud her