Flytning Tyskland

Holger Danske Flytteforretning har stor erfaring inden for flytning i udlandet. Vi tilbyder i denne forbindelse flytning til vores større nabo sydpå, Tyskland.

​​

Kvalitet og sikkerhed i højsædet

Hvad enten flytningen skyldes et erhvervsmæssigt eller privat ærinde, kan vi hos Holger Danske Flytteforretning være behjælpelig med en sikker og effektiv flytning.

Vi overholder alle aftaler og deadlines, og vi sørger for at behandle dine ejendele, som var det vores egne. Du kan derfor trygt vælge Holger Danske Flytteforretning til din næste flytteopgave.​

Flytning til og fra hele Tyskland

Holger Danske Flytteforretning kan stå for al nødvendig logistik vedrørende flytning. Vi tager hånd om både store og små flytteopgaver, og vi tilbyder flytning til og fra hele Tyskland.

 Vi har i denne forbindelse erfaring med flytning fra byer såsom:

  • Berlin
  • München
  • Hamborg
  • Köln
  • Og mange andre byer i Europa

Er du interesseret i at vide mere om vores tilbud om flytning til og fra Tyskland, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon 38 38 50 50. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud med på vejen.

​​

Facebook

Holger Danske Flytteforretning A/S er også på Facebook, hvor du kan følge med i hvad vi laver og få opdateringer omkring vores nuværende flytninger.

​Få et gratis flyttetilbud

Du kan få et gratis flyttetilbud ved at udfylde formular og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud.

Få et flyttetilbud her