Flytning Sverige

Skal du have flyttet den private bolig eller virksomheden til Sverige, er Holger Danske Flytteforretning det oplagte valg. I mange år har vi håndteret flytninger for en bred vifte af kunder, som har ønsket en professionel flyttemand til at håndtere opgaven.

​​

Alle typer flytninger i Sverige, Malmø, Stockholm m.v.

Vi klarer både store og små flytninger til Sverige, Stockholm, Malmø og andre svenske byer – altid med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Vi flytter alt fra skrøbelige genstande til it-udstyr og specielle genstande, ligesom vi også har stor erfaring med at flytte for kommuner m.v. Kort sagt klarer vi det hele, når flytningen til Sverige skal udføres.​

Løsninger i topklasse inden for flytninger til Sverige

Hos Holger Danske Flytteforretning giver vi altid gerne et uforpligtende tilbud, og vi garanterer dig en løsning i topklasse. Mange har allerede benyttet vores faglige ekspertise, og vi står naturligvis altid klar til at hjælpe nye kunder også.

Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.

​​

Facebook

Holger Danske Flytteforretning A/S er også på Facebook, hvor du kan følge med i hvad vi laver og få opdateringer omkring vores nuværende flytninger.

Bliv kontaktet af Holger Danske​ med et tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt