Flytning Norge

Der er mange ting at se til, når man skal flytte eller foretage en relocation til udlandet, og ofte er det et projekt, man ønsker hurtigt overstået.

​​

Flytning til Norge, Oslo og omegn

Hos Holger Danske Flytteforretning har vi i mange år håndteret flytninger til Norge, Oslo og andre norske byer, når private, erhverv eller offentlige instanser har ønsket en professionel samarbejdspartner med den ekspertise, som vi er i besiddelse af.

At flytte til udlandet giver ofte nye og forbedrede muligheder, så derfor forstår vi godt, at en flytning til eksempelvis Norge kan blive aktuel for dig eller jer. Når I har taget beslutningen om at flytte, kan vi bistå med kyndig vejledning fra A til Z.

​​​

Flyttekonsulent i forbindelse med flytning til Norge

Vi sender også gerne en flyttekonsulent ud til dig, så vi kan hjælpe dig med at vurdere flytningens omfang. Det sikrer en mere effektiv flytning. Et besøg af en flyttekonsulent er naturligvis gratis, uanset om det drejer sig om en flytning til udlandet eller en flytning hjemme i Danmark.

Ring til os allerede i dag, så vi kan tage en snak om dit forestående projekt.

​​

Facebook

Holger Danske Flytteforretning A/S er også på Facebook, hvor du kan følge med i hvad vi laver og få opdateringer omkring vores nuværende flytninger.

​Få et gratis flyttetilbud

Du kan få et gratis flyttetilbud ved at udfylde formular og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud.

Få et flyttetilbud her