Flytning til Udlandet

Flyttefirma Holger Danske Flytteforretning A/S udfører også flytning til udlandet. Står i for at skulle flytte til udlandet? Så følger Holger Danske Flytteforretning naturligvis med.​

At flytte til udlandet kræver lidt ekstra tid til forberedelse, men det er også en af de eneste forskelle der adskiller det fra en almendelig flytning. Du bliver tilknyttet en konsulent, som følger dig i hele flytteprocessen. På den måde har du tryghed for, at opgaven bliver udført efter dit ønske. Vi klarer al logistik og nødvendige toldpapirer, så du kan koncentrere dig om alle de andre ting, der ofte følger med en udlandsflytning. Faktisk skal du kun oplyse os om din nye adresse, så sørger vi for nænsom pakning, alt nødvendigt papirarbejde, forsikringer og den bedste og mest sikre transportvej.​

Udlandsflytning til hele Verden. Bl.a.:​

  • London, Manchester og Liverpool i England
  • Prag i Tjekkiet
  • Bergen og Olso i Norge
  • Stockholm, Malmø og Gøteborg i Sverige
  • Paris i Frankrig
  • Berlin, Hamborg og Düsseldorf i Tyskland
  • Madrid og Barcelona i Spanien

Værd at huske - Når i skal flytte til udlandet

Der er mange forhold der har indflydelse på prisen ved en udlandsflytning f.eks. rumfang og vægt. Det er derfor vigtigt, at du så tidligt i flytteprocessen bestemmer dig for hvilke ejendele, du ønsker at have med ved udlandsflytning. Begynd derfor en grundig sortering af indbo og personlige ejendele i ordentlig tid.
Sortér derfor evt. gammelt tøj og alt andet, som skal kasseres eller foræres væk inden din udlandsflytning.

International flyttekoordinator - Vi flytter dine ting til udlandet sikkert!

Holger Danske Flytteforretning A/S har konsulenter som vil rådgive dig i alle faser og står til din disposition ved planlægning, koordinering, samt tilsyn af din udlandsflytning. Vi aflægger gerne et kundebesøg, hvorefter vi udarbejder et uforpligtende skriftligt tilbud tilpasset netop dit behov, når du skal flytte til udlandet.

For at få mere information omkring løsninger på udlandsflytning som bedst passer til dig eller jeres virksomheds, er i velkommen til at tage kontakt til Holger Danske Flytteforretning A/S.

Facebook

Holger Danske Flytteforretning A/S er også på Facebook

, hvor du kan følge med i hvad vi laver og få opdateringer omkring vores nuværende flytninger.

Kontakt os

Ring på tlf. 38 38 50 50eller få et gratis flyttetilbud her

​Få et gratis flyttetilbud

Du kan få et gratis flyttetilbud ved at udfylde formular og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud.

Få et flyttetilbud her