Flytning København

Sikker, hurtig, effektiv flytning i København og omegn.

Søger du et erfarent og professionelt flyttefirma til at tage sig af din flytning til, fra eller inden for Københavns egne rammer, behøver du ikke lede længere. Holger Danske Flytteforretning har over 40 års erfaring inden for flyttebranchen, og vi sætter en ære i at transportere dine ejendele sikkert fra A til B.

​​

Flytning af høj kvalitet i København

Holger Danske Flytteforretning tilbyder flytning for både privat og erhverv. Vi varetager alle former for flytteopgaver i Storkøbenhavn – store som små. Vi har for eksempel foretaget flytninger i områderne:

  • Vanløse
  • Rødovre
  • Frederiksberg
  • Amager
  • Samt mange andre dele af København

Med os som din flyttepartner behøver du ikke være bekymret for dine ejendele under flytteprocessen.
Vi behandler alting med den største respekt og forsigtighed.​​​

Totalløsninger ved flytning i København

Der kan være et utal af årsager til, at man skal flytte. Men uanset grunden kan det for mange være en uoverskuelig og anstrengende opgave. Vi tilbyder i denne forbindelse totalløsninger, hvor vi står for al logistik lige fra emballering og nedpakning til transport og opsætning af møbler og andet inventar.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

​​

Facebook

Holger Danske Flytteforretning A/S er også på Facebook, hvor du kan følge med i hvad vi laver og få opdateringer omkring vores nuværende flytninger.

​Få et gratis flyttetilbud

Du kan få et gratis flyttetilbud ved at udfylde formular og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud.

Få et flyttetilbud her