Flytning Aalborg

Holger Danske Flytteforretning er din garanti for sikker, effektiv og professionel flytning til og fra Aalborg.
Vi tager os naturligvis også af flytteopgaver inden for Aalborgs egne grænser.

Uanset hvilken flytning der er tale om, og hvornår den skal finde sted, yder vi en professionel og kvalitetsbevidst service.

​​

Det erfarne flyttefirma i Aalborg

Hvad enten teltpælene skal rykkes op eller nye skal slås i inden for Aalborg eller omegn, er Holger Danske Flytteforretning det rette flyttefirma til at varetage din flytning. Vi har flere års erfaring inden for branchen, og vi har kompetencer til at tage os af enhver flytteopgave.​

Ingen opgave er for stor eller lille

Vi tager alle henvendelser alvorligt og klarer alle flytteopgaver – store som små. Uanset hvilken flytning der er tale om, går vi til den på samme måde som alle andre. Med forsigtighed, ydmyghed, effektivitet og stor professionalisme. Vi fokuserer på dig og dine behov og sørger for at levere en service, som tilgodeser dig og dine ønsker.

​​

Facebook

Holger Danske Flytteforretning A/S er også på Facebook, hvor du kan følge med i hvad vi laver og få opdateringer omkring vores nuværende flytninger.

​Få et gratis flyttetilbud

Du kan få et gratis flyttetilbud ved at udfylde formular og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud.

Få et flyttetilbud her