Relocation

Når der er tale om relocation, anbefaler vi, at du lader dygtige fagfolk som Holger Danske Flytteforretning stå for opgaven, så du og virksomheden sikrer dig et resultat i topklasse.

​​

Relocation med konsulentbesøg

Hvad enten du og firmaet blot går med overvejelser omkring relocation, eller I allerede har taget beslutningen, kan vi tilbyde konsulentbesøg, hvor vi kommer ud og ser på opgaven, og hvor vi sammen med dig vurderer behovet. En grundig snak om jeres relocation er i sidste ende med til at skabe det bedst mulige resultat.

Vi tilbyder en komplet løsning, hvor vi gerne står for nedpakning, flyttekasser, opsætning af møbler, rengøring, opbevaring med videre. Kort sagt klarer vi alt inden for reloaction, så du ikke skal bekymre dig om noget.​

Relocation i Danmark og udlandet

Hos Holger Danske Flytteforretning tilbyder vi relocation i alle byer og udlandet. Det være sig relocation i København, relocation i Aalborg, relocation i Odense, relocation i Århus, relocation i Berlin, Amsterdam eller noget helt andet. Intet er for småt eller for stort for Holger Danske Flytteforretning.

​​

Facebook

Holger Danske Flytteforretning A/S er også på Facebook, hvor du kan følge med i hvad vi laver og få opdateringer omkring vores nuværende flytninger.

​Få et gratis flyttetilbud

Du kan få et gratis flyttetilbud ved at udfylde formular og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud.

Få et flyttetilbud her