Flytning af tunge genstande

Dårlig ryg, sygemeldinger og fysiske gener generelt. Vi ved alle, hvor skadeligt det kan være at flytte meget tunge genstande, fordi de færreste er vant til det, og fordi de færreste ved, hvordan man flytter tunge genstande mest skånsomt.

​​

Flytning af tunge genstande i København, på Sjælland, Jylland og i udlandet

Hos Holger Danske Flytteforretning har vi den fornødne viden og erfaring samt det nødvendige udstyr til at håndtere selv meget besværlige flytninger.

Vi har flyttelift og hejs til at klare såvel orgel som pengeskab og andre specialgenstande. Dermed skal I ikke bekymre jer om, at jeres egne medarbejdere får skader, men kan trygt overlade det hele til professionelle fagmænd. Det sikrer en effektiv flytning af tunge genstande, uanset hvor i landet eller udlandet det måtte være.​

Det bedste arbejdsmiljø

Hos Holger Danske Flytteforretning har vi fokus på et godt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden, og det betyder, at vi vægter netop sikkerheden højt. Derfor benytter vi blandt andet lifte, der kan transportere inventar op til 10. sals højde på ydersiden af bygningen.

Dermed skånes vores medarbejdere mest muligt, hvilket sikrer en bedre håndtering af opgaverne generelt, når det drejer sig om flytning af tunge genstande for virksomheder.

​​

Facebook

Holger Danske Flytteforretning A/S er også på Facebook, hvor du kan følge med i hvad vi laver og få opdateringer omkring vores nuværende flytninger.

​Få et gratis flyttetilbud

Du kan få et gratis flyttetilbud ved at udfylde formular og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud.

Få et flyttetilbud her