Adskillelse af møbler

De fleste mennesker har møbler, der kræver adskillelse ved en flytning, før de kan komme ud ad døren. Men når man skal flytte, er der rigeligt at se til, og derfor er adskillelse af møblerne ikke altid det, man har allermest lyst til. Derfor kan det være en stor fordel at få professionelle flyttefolk til at klare opgaven.

​​

Lad Holger Danske klare adskillelsen af møblerne

Hos Holger Danske Flytteforretning klarer vi hurtigt og effektivt møbeladskillelse i forbindelse med din flytning, uanset om det er en privat bolig eller en virksomhed, der skal flyttes.​

Er du i tvivl om, hvilken løsning der vil være bedst i dit tilfælde, bistår vi naturligvis gerne med kyndig vejledning fra A til Z. Hos Holger Danske Flytteforretning går vi langt for vores kunder, da din tilfredshed er den vigtigste.

Så hvis møblerne skal adskilles i forbindelse med flytningen, eller du ønsker, vi skal stå for hele flytningen, er Holger Danske Flytteforretning den rette samarbejdspartner.

​​

Facebook

Holger Danske Flytteforretning A/S er også på Facebook, hvor du kan følge med i hvad vi laver og få opdateringer omkring vores nuværende flytninger.​

​Få et gratis flyttetilbud

Du kan få et gratis flyttetilbud ved at udfylde formular og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud.

Få et flyttetilbud her