En komplet vognpark

Vores vognpark tæller ikke mindre end 25 flyttebiler, der omfatter alle størrelser og former. Det betyder, at kapaciteten aldrig bliver et problem for os – ingen opgave er for lille eller for stor for Holger Danske Flytteforretning.
Vi har både en vognpark i Århus og København, hvilket sikrer, at vi altid er tæt på vores kunder og hurtigt kan hente andre eller flere flyttebiler, hvis vi står midt i en flytning.

Foruden 25 flyttebiler omfatter vores vognpark også en mobilkran og en møbellift, der ofte bliver brugt ved erhvervsflytninger og lejlighedskomplekser. Det betyder, at vores vognpark inkluderer:

  • Flyttebiler
  • Flyttebiler med lift
  • Veksellastbiler
  • Lastbiler med og uden anhænger
  • Varevogne
  • Kran
  • Møbellift

Vi har med andre ord alt fra en almindelig varevogn til den helt store lastbil med anhænger. Skulle der mod forventning være en bil, som vi ikke har i vognparken, sørger vi for at anskaffe den til din flytning, så vi ikke skal gå på kompromis.

Vi er miljøbevidste

Hos Holger Danske Flytteforretning tager vi vores ansvar seriøst, hvilket betyder, at vi er et grønt flyttefirma, der sørger for, at alle vores flyttebiler lever op til de nyeste miljøkrav. Derudover sørger vi for, at alle biler i vores vognpark kun er mellem 3-5 år gamle. På den måde garanterer vi, at vi altid har det nyeste udstyr ved hånden. Det sikrer, at du får den bedste og grønneste flytning.

Vil du vide mere

Har du brug for at høre mere om vores vognpark samt hvilke muligheder, vi kan tilbyde i forbindelse med din erhvervsflytning, så kontakt os i dag. Hos Holger Danske Flytteforretning skræddersyer vi individuelle løsninger, der er tilpasset din flytning.
Skriv til os hvis du gerne vil høre mere og få et uforpligtende tilbud. Vi kan kontaktes på tlf. 70879917, på mail info@holger-danske.dk eller via kontaktformularen her på siden.