En specialopgave er ikke noget problem for os

Hos Holger Danske Flytteforretning er ingen opgave for stor eller lille til os. Vi hjælper med alle former for specialopgaver og tungløft, der kræver specialudstyr.
Vi hjælper ofte erhvervskunder med flytning af tunge og skrøbelig ting, der kræver specialudstyr. Her kan bl.a. nævnes:

Vi står både til rådighed ved små enkelte opgaver samt store og mere avanceret opgaver, der strækker sig over længere tid. Vi har bl.a. hjulpet til på flere byggepladser, hvor vi løbende er kommet med materialer, der har krævet vores specialudstyr.
Holger Danske Flytteforretning har kendskab til alt det nødvendige udstyr, en flytning kan kræve. Vi har både adgang til en mobilkran, en lift samt en møbellift. Derudover omfatter vores vognpark alle størrelser og former for flyttebiler, hvilket betyder, at vi altid har kapaciteten til at hjælpe dig.

Står din virksomhed overfor en total flytning, der både indebærer produktionsmaskiner, kontorer, et produktlager og andre genstande står Holger Danske Flytteforretning til rådighed med flere flyttebiler og kraner, så alt indbo kan flyttes på bedste vis. Alt jeres inventar kan dermed flyttes hurtigt og effektiv, uden det påvirker jeres arbejdsdag – vi er fleksible med dage og tidspunkter.

Vi kan flytte alt

Vi arbejder ud fra det motto, at kunne det komme ind, så kan det også komme ud igen. Med andre ord er der ikke nogen opgave, som er for besværlig for os uanset vægt, størrelse eller højde.
Der hvor andre takker nej til opgaven, står vi klar til at hjælpe, så kontakt os allerede i dag, så vi kan hjælpe dig.

Har du brug for råd og vejledning til din erhvervsopgave, tilbyder vi projektledelser og rådgivning, der sikrer den bedst flytning for dig og din virksomhed.