Relocation med fokus på kvalitet

Holger Danske Flytteforretning blev stiftet for mere end 40 år siden, og vi har flyttet i både ind- og udland i mere end tre generationer.

Tommy Besby står i dag for den daglige drift og bestyrer den succesfulde virksomhed, hvor der er 35-40 ansatte. Uden kvalitetsløsninger kommer man ikke langt, og det er også årsagen til, at vi stadig eksisterer i dag og dagligt håndterer relocation for rigtig mange privatkunder.

En relocation, som vi står for, betyder en relocation i trygge hænder, lige fra første møde til sidste hånd er lagt på projektet. Vi tilbyder alt fra nedpakning til transport, samling af møbler, konsulentbesøg til slutrengøring og opbevaring på vores tyverisikrede lager. Dermed står vi gerne for det hele, når relocationen skal foretages, men ønsker du kun, at vi tager os af en enkelt ting, er det selvfølgelig også muligt.​

Konsulentbesøg ved Relocation

Hvad enten du og firmaet blot går med overvejelser omkring relocation, eller I allerede har taget beslutningen, kan vi tilbyde konsulentbesøg, hvor vi kommer ud og ser på opgaven, og hvor vi sammen med dig vurderer behovet. En grundig snak om jeres relocation er i sidste ende med til at skabe det bedst mulige resultat.

​Vi tilbyder en komplet løsning, hvor vi gerne står for nedpakning, flyttekasser, opsætning af møbler, rengøring, opbevaring med videre. Kort sagt klarer vi alt inden for reloaction, så du ikke skal bekymre dig om noget.​

Relocation i Danmark og udlandet

Hos Holger Danske Flytteforretning tilbyder vi relocation i alle byer og udlandet. Det være sig relocation i København, relocation i Aalborg, relocation i Odense, relocation i Århus, relocation i Berlin, Amsterdam eller noget helt andet. Intet er for småt eller for stort for Holger Danske Flytteforretning.

Kontakt os vedrørende din relocation

Ring til os allerede i dag, så vi kan indgå i en dialog om din relocation. Fokus er altid på at skaffe løsninger inden for relocation på Sjælland, Fyn, i Jylland og udlandet, som vores kunder kan glæde sig over både nu og på sigt.