Professionel projektledelse og rådgivning

Holger Danske Flytteforretning tilbyder projektledelse og rådgivning med et professionelt syn, der sikrer vores erhvervskunder den bedste vejledning i forbindelse med deres flytning.
Vi rådgiver ofte store virksomheder, når de skal flytte, men vi hjælper naturligvis også gerne mindre virksomheder, så de får en god og effektiv flytning.

For at du får den bedste oplevelse, når din virksomhed skal flytte større eller mindre dele af deres inventar, står Holger Danske Flytteforretning til rådighed med den erfaring og ekspertise, som vi har fået igennem vores 40 år i branchen.
Vi starter med at tage en uforpligtende snak med dig, hvor vi sammen finder ud af, hvilket behov for projektledelser og rådgivning du har. Herefter tager vi sammen et kig på din virksomhed og finder ud af, hvordan vi effektivt og bedst muligt får flyttet din og din virksomhed til en ny lokation.

Fleksibelt flyttefirma

Vi er fleksible med dage og tidspunkter, hvilket sikrer, at du mister mindst muligt arbejdsfortjeneste. Vi pakker gerne dine ting ned fredag eftermiddag og sørger for, at det hele står klar igen mandag morgen, når medarbejderne møder ind.
Med vores projektledelse og rådgivning sikrer vi, at erhvervsflytningen sker på bedste vis. Sammen med dig finder vi den bedste løsning. Det kan betyde, at vi skal dele flytningen op i flere dele, eller vi skal flytte alt inventar, mens jeres virksomhed alligevel har lukket i industriferien – vi arbejder året rundt.

P.E.T og F.E godkendte medarbejdere

Vi hjælper løbende forsvaret, når de skal have flyttet ting, hvilket kræver, at vores medarbejdere og virksomhed er P.E.T og F.E godkendte, hvilket vi sørger for, at alle vores medarbejdere bliver, når de starter hos os.
Skal din virksomhed også have flyttet våben eller andet inventar, der kræver ovenstående godkendelse, står Holger Danske Flytteforretning klar til at varetage flytningen for dig og din virksomhed.