Kontorflytning

Lad Holger Danske Flytteforretning klare kontorflytningen, når skriveborde, computere, stole m.v. skal flyttes. Uanset om der er tale om et stort eller et lille kontor, er vi den rette samarbejdspartner til at håndtere kontorflytningen.

Vælger I kontorflytning med flyttefirma Holger Danske Flytteforretning, vælger I også et professionelt flyttefirma med landets bedste flyttemænd. Flyttefirma Holger Danske har alt det rigtige udstyr der gør en kontorflytnig meget lettere og mere effektiv. Vi er i stand til at varetage alle former for kontorflytninge - alt lige fra en mindre til større komplekse erhvervsflytninger.

Kontorflytning i København, Århus, Odense, Aalborg og udlandet.

Vi lægger vægt på kvalitet fra start til slut, og derfor får du rigtig meget for pengene, når du vælger os til at klare kontorflytningen. Vores medarbejdere er dygtige flyttefolk med den rigtige uddannelse og med stor erfaring inden for såvel kontorflytninger som privatflytninger. Vi klarer både de små og de store opgaver.

Vælg Holger Danske Flytteforretning, hvis du vil være sikker på et resultat, hvor der er tænkt på både sikkerhed og din økonomi. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser til alle kontorflytninger, og det er et faktum, der er vigtigt for os at overholde.

Flytning af it-udstyr

Som virksomhed har man typisk en del it-udstyr, der naturligvis også skal flyttes, når man vælger at ændre lokation. Vi kan hjælpe med flytning af it-udstyret effektivt og sikkert, så der værnes om udstyret, og så det sættes op præcis, som du ønsker det.

Vi er i besiddelse af det bedste køretøj på markedet til at transportere specialgods, så du kan være sikker på, at udstyret er i de bedste hænder, når du lader Holger danske Flytteforretning varetage flytningen. Vi kører både i Danmark og i udlandet.​

Kontakt Holger Danske vedrørende flytning af it-udstyr

Er du interesseret i at høre mere? Kontakt os allerede i dag på telefon 70 87 51 61, så vi kan tage en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med flytning af it-udstyr.

 


Info om intern flytning

Bestilling af kontorflytning hos Holger Danske Flytteforretning kan gøres direkte fra vores hjemmeside eller ved at kontakte os på telefon. Du kan bestille en gratis flyttekoordinator til at hjælpe med at besigtige kontorflytningen og få et uforpligtende tilbud på din kontorflytning.

Vi har mange store kunder inden for erhverv og det offentlige, som benytter vores effektive flytteservice, hvor vi tager os af alt lige fra nedpakning til flytning og opsætning. Flyttefirma Holger Danske kan levere en gnidningsfri samt effektiv kontorflytning, hvor du kan være sikker på, at vi leverer en flytning på aftalt tid og derved sikrer den mest effektive flytning.

Efterspørgsel på kontorflytning

Hos Holger Danske Flytteforretning mærker vi en stigende efterspørgsel på kontorflytninger. Vi har modtaget en meget positiv respons fra erhvervslivet på vores kontorflytninger, hvilket vi selvfølgelig opfatter som et udtryk for, at vi leverer kvalitetsarbejde til en konkurrencedygtig pris.

Forsikring ved kontorflytning

En kontorflytning med Holger Danske Flytteforretning er altid dækket af landes bedste flytteforsikring, og det betyder, at du til enhver tid er dækket ind, hvis der sker et uheld. Dog skal du være opmærksom på, at den del, som du selv står for, er dækket af egen forsikring. Vi er selvfølgelig medlem af DMF, hvilket betyder, at du altid kan være sikker på, at din erhvervsflytning altid forgår efter gældende regler.