Flyttefirma til erhverv

Vælger du en erhvervsflytning med Holger Danske Flytteforretning A/S, får du opgaven håndteret af et flyttefirma, der har stor erfaring med flytning af virksomheder - uanset om det er flyt af enkelte møbler, hele kontorer eller store domiciler, så hjælper vi hele vejen.

Med Holger Danske som jeres flyttepartner får I kompetent rådgivning fra start til slut! I får tilknyttet en af branchens bedste erhvervskonsulenter, som rådgiver og vejleder jer igennem hele forløbet.

Går jeres virksomhed og tænker på en erhvervsflytning, eller har i flytteplaner nu eller på et senere tidspunkt, står vi altid klar med konsulentbistand og hjælp til at fastsætte budgetter, tidsplaner og specielle løsninger inden for jeres erhvervsflytning.

Uforpligtende tilbud på firmaflytning

Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud, når flytning af virksomheden skal håndteres. Netop erhvervsflytning er et af vores helt store specialområder, hvor vi altid glæder os til at tage imod spændende opgaver.

Vi deler gerne ud af vores mangeårige erfaring om erhvervsflytning. Tag derfor kontakt til os, så hurtigt som muligt i flytteprocessen, så vi sammen kan planlægge en succesfuld erhvervsflytning for jer.​

Flytning af domicil

Vi tilknytter altid en personlig konsulent til jeres virksomhed, som følger jer i hele flytteprocessen således, at alle aftaler bliver overholdt.

Flytning - Totalløsning

Hvis vi aftaler en totalløsning inden for erhvervsflytning, f.eks. ved domicilflytninger, står vi for al logistik.
Vi emballerer og pakker alt i flyttekasser, afmonterer inventar og udfører hovedrengøring, hvis I ønsker det.

Flyttelæsset transporteres til virksomhedens nye adresse, og vi sætter alt på rette plads – efter jeres anvisning eller plantegninger. Vi flytter gerne i weekenden, således at medarbejderne bliver forstyrret mindst muligt i flytteprocessen.

Vi udfører også specielle opgaver

Stor erfaring indenfor virksomhedsflytning

Hos Holger Danske Flytteforretning A/S har vi erfaring med at håndtere nogle af landets største erhvervsflytninger. Den erfaring har vi opbygget ved at deltage i offentlige udbud, samt via vores indgående kendskab til det danske erhvervsliv.

Vi udfører erhvervsflytninger for alt fra biblioteker og kommuner til hospitaler og tekniske skoler. Hos Holger Danske Flytteforretning A/S har vi nogle af landets største erhvervskunder såsom it-virksomheder, energiselskaber, rederiselskaber m.m.​

Forsikring under erhvervsflytning

Med Holger Danske Flytteforretning A/S er din erhvervsflytning altid dækket af landes bedste flytteforsikring, hvilket betyder, at skulle uheldet ske, vil du til enhver tid være dækket ind. Dog skal man være opmærksom på, at den del, som man selv står for, er dækket af egen forsikring. Vi er selvfølgelig medlem af DMF, så du altid kan være sikker på, at din erhvervsflytning foregår efter gældende regler.​