Flyttefirma i Odense og omegn

Hos Holger Danske Flytteforretning bestræber vi os altid på at være til stede der, hvor vores kunder har brug for os. Derfor flytter vi ofte for både private og erhverv i Odense og omegn. Vi er nemlig et landsdækkende flyttefirma, der hjælper dig med flytningen uanset, hvor i landet du befinder dig. Ofte kan flytningen være en uoverskuelig proces, der kræver meget tid og besvær. Det vil vi hos Holger Danske Flytteforretning gerne hjælpe med at lave om på.

Som flyttefirma i Odense har vi nemlig de nødvendige remedier til at klare din flytning effektivt og på en sikkerhedsforsvarlig måde. Vi råder over alt lige fra uddannede og kompetente flyttemænd til flyttebiler og specialudstyr, så vi kan klare alle de opgaver, vi måtte støde på.

Lad Holger Danske Flytteforretning flytte for dig

Vi tilbyder at hjælpe med mange forskellige opgaver i forbindelse med flytningen. Lad os f.eks. stå for:

Skal du flytte til udlandet eller udstationeres, så hjælper vi også gerne med transporten. Med andre ord; vi sørger for at tilpasse vores service til dine behov – så du får en skræddersyet løsning. Vi sikrer, at din flytning tager mindst muligt af din tid og overskud.

Vi dækker hele Fyn

Så kontakt os gerne uanset hvor på Fyn du skal flytte hen. Med mere end 40 års erfaring kan du være garanteret en god service hos os. Vi garanterer, at vi overholder de aftaler, vi laver; alt lige fra den økonomiske del til de aftalte tidsrammer. Kontakt os derfor gerne, hvis du vil vide mere om vores priser på en flytning i Odense og omegn.

Ring os op via tlf. 38 38 50 50 eller send en mail til info@holger-danske.dk. Hvis du vil have et uforpligtende tilbud på flytningen, kan du også med fordel klikke her.