Erfarent flyttefirma i København og omegn

Hvis du er på udkig efter et flyttefirma, der kan hjælpe dig med at klare alle de opgaver, der følger med en flytning i eller nær storbyen – så er du kommet til det rette sted. Hos Holger Danske Flytteforretning har vi mere end 40 års erfaring, hvilket i høj grad gør os til effektive flyttemænd med kvalitet for øje. Vores historie som flyttefirma startede med vores hovedafdeling i København, som i dag ligger i Rødovre nær København.

I Rødovre har vi vores hovedkontor, som er tilknyttet vores lagerhotel. Med tilhørende lagerhotel kan vi tilbyde opbevaring for private såvel som erhvervsdrivende, hvis pladsen er træng, eller du har brug for opmagasinering over en periode.

Flyttefirma med stor ekspertise

Som udgangspunkt er der ingen flytteopgave, der hverken er for stor eller for lille til Holger Danske Flytteforretning. Vi har alle remedier til at klare flytningen til UG. Som flyttefirma råder vi også over flyttebiler og specialudstyr, så vi kan klare enhver opgave forsvarligt. Har du f.eks. et klaver eller et pengeskab, der skal flyttes? Så hjælper vi gerne med at klare flytningen på en sikker og effektiv måde med respekt for omgivelserne.

Alle vores flyttemænd er uddannede og har deres erfaringer og kompetencer i orden, så du kan med fordel kontakte os, hvis du f.eks. har brug for hjælp til:

Vi tager os gerne af flytningen som dit flyttefirma i København, Glostrup, Hillerød, Roskilde, Nordsjælland eller på Frederiksberg

Få et uforpligtende tilbud på flytningen

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig? Så er du velkommen til at give os et kald eller sende en mail. Fang os på tlf. 38 38 50 50 eller info@holger-danske.dk. Du kan også klikke her, hvis du vil have et gratis flyttetilbud allerede nu.