Dit fortrukne flyttefirma i Århus og omegn

I Trige nær Århus ligger et af vores kontorer hos Holger Danske Flytteforretning. Her tilbyder vi professionel hjælp, hvis du har brug for et erfarent flyttefirma – uanset om du kontakter os som privat person eller på vegne af din virksomhed. Vi er tæt på dig og hjælper gerne med at gøre din flytning mere overskuelig. Vi klarer både mindre og større opgaver, så giv os gerne et kald uanset omfanget af flytteopgaven.

Vi har mange års erfaring, der gør, at vi klarer alle de flytterelaterede opgaver nemt og effektivt. Få mere overskud ved at gøre brug af et professionelt flyttefirma. Vi prioriterer desuden at være tæt på vores kunder og skræddersyer vores service efter det, du har brug for. Derfor har vi bl.a. også sørget for, at du har mulighed for at opbevare og opmagasinere dine ting på vores lagerhotel nær Århus.

Flytning i Århus: vi klarer stort som småt

Selvom vi har travlt, har vi altid fokus på at være til stede for dig, når du har brug for vores hjælp. Derfor kan du altid kontakte os, og så bestræber vi os selvfølgelig på at hjælpe med flytningen hurtigst muligt. Vi har god erfaring med alt lige fra at flytte for store virksomheder, der råder over meget inventar til mindre boliger, der måske indebærer mere komplicerede flytteopgaver. Vi sørger for at flytte effektivt, så du ikke skal bruge unødig tid på flytningen.

Vi tilbyder altid skræddersyede løsninger, hvor vi hjælper med:

Kontakt os, hvis du vil høre nærmere

Har du brug for et professionelt flyttefirma nær Århus og omegn, så kontakt os allerede i dag. Du kan f.eks. få et flyttetilbud her, som er helt uforpligtende og 100 % gratis. Du kan også kontakte os via tlf. 38 38 50 50 eller sende en mail til info@holger-danske.dk. Vi bestræber os på at vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Du er også meget velkommen til at besøge os på Rødvedvej 3, 8380 Trige. Vi glæder os til at høre fra dig.