Bliv ringet op af Holger Danske i dag

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bliv ringet op af Holger Danske i dag

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Info om self storage

Hos Holger Danske Flytteforretning A/S kan vi også tilbyde self storage. Det vil sige, at vores kunder har mulighed for selv at indlevere sit indbo på vores lagerhotel eller til containeropbevaring, og derved spare omkostningerne ved en privat- eller erhvervsflytning.


På vores lagerhotel ved self storage, vælger man selv størrelsen på den containertype, man ønsker til self storage, og kan selv pakke/stuve containeren efter eget behov. Hos Holger Danske Flytteforretning kan vores erfarne pakkemestre også udføre pakningen ved self storage, hvilket afregnes pr. time.

Vores containere står på et videoovervåget lager/område, der sikrer maksimal beskyttelse af dit indbo.
Såfremt du ønsker at benytte Holger Danske Flytteforretnings self storage-faciliteter, bedes du kontakte os på telefon 38 38 50 50, så vi kan tage en snak om netop dit behov.


Hos Holger Danske Flytteforretning kan vi også tilbyde udlejning af trailer til fragt til og fra vores lager. Trailer: 10 m³ til DKK: 200,00 + 25 % moms - i alt 250,00 pr. dag. Det er selvfølgelig muligt - efter aftale - at komme til dit gods alle ugens dage mod et mindre beløb.

Vi står til din rådighed ved self storage

Du kommer altid til at tale med en opbevaringsekspert og ikke et callcenter. Under hele dit besøg, vil vores lagerchef naturligvis være dig behjælpelig med eventuelle spørgmål eller gode råd, i forbindelse med pakning.

Hvad er self storage?

Hvis du har brug for en løsning på dit pladsproblem, tilbyder vi med Holger Danskes self storage en bred vifte af opbevaringscontainere til både private, erhverv og offentlige virksomheder. Tusindvis af mennesker har allerede opdaget fordelene ved Holger Danske og vores topmoderne lagerhotel.

Med Holger Danskes self storage tilbyder vi meget fleksible, sikre og omkostningseffektive opbevaringsløsninger i bygninger, der er specielt designet til dette formål.


Uanset om du har brug for opbevaring af nogle få ting eller af alle dine ejendele, kan du finde en skræddersyet opbevaringsløsning hos Holger Danske Flytteforretning. Du kan leje et opbevaringsplads for kortere eller længerevarige perioder. Vi tilbyder individuelle opbevaringsrum, hvilket betyder, at du er den eneste person, der har adgang til opbevaringsrummet.

Facebook

Holger Danske Flytteforretning A/S er også på Facebook, hvor du kan følge med i hvad vi laver og få opdateringer omkring vores nuværende flytninger.​

Vores telefontider

Mandag - torsdag:

08.00 - 16.00

Fredag:

08.00 - 16.00

Lørdag / søndag:

Lukket

​Grøn smiley fra 

Arbejdstilsynet

Vi har blandt andet flyttet for:

Flyttefirma Holger Danske støtter:

Støtte til Kræftens Bekæmpelse​

Kære Tommy

Jeg vil gerne sige tusind tak for at du og Holger Danske Flytteforretning A/S støtter Knæk Cancer.

Støtten medvirker til, at vi kan fortsætte vores vigtige arbejde for at færre får kræft, flere overlever kræft samt får et bedre liv efter kræft.

Endnu engang tak, fordi Holger Danske Flytteforretning A/S støtter kampen mod kræft.

Støtte til Danske Hospitalsklovne