Bliv ringet op af Holger Danske i dag

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bliv ringet op af Holger Danske i dag

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lagerhotel København

En stor gruppe erhvervsvirksomheder benytter vores lagerhotel i København. Det kan ofte være en nemmere, sikrere og meget billigere løsning at benytte et lagerhotel til både kortere og længere opbevaring af varelager m.m.

Mange virksomheder benytter også vores lagerhotel i København til opbevaring af årsregnskaber og andet arkivmateriel, der skal gemmes, men ikke nødvendigvis optage dyr huslejeplads på kontoret eller i virksomheden.

​​

Lagerhotel til private i København

Private kunder benytter vores lagerhotel til kortere eller længere opbevaring af indbo - f.eks. i forbindelse med renovering af hus/lejlighed, ved flytning til nyt hjem, hvor opbevaring midlertidigt kan være nødvendig, større eller mindre ombygninger, vandskader og brandskader. Kort sagt alle de gange, hvor man kan få brug for ekstra plads i en periode, er et lagerhotel en god og sikker løsning.


Vi tilbyder lagerhotel i København til individuelle opbevaringsløsninger:

  • Fjernlager.
  • Fjernarkiv.
  • Opbevaring af privat indbo.
  • Vandskader.
  • Brandskader. ​


Har du en anden form for opbevaring, der kræver et lagerhotel, og en effektiv, fleksibel løsning, så kontakt os på telefon 38 38 50 50 eller udfyld vores formular, og vi vil kontakte dig inden for en time.

Lagerhotel med sikkerhed

Vores lagerhotel er udstyret med den nyeste teknologi inden for alarm- og videoovervågning. For at få mere information om en løsning inden for lagerhotel, er du velkommen til at tage kontakt til Holger Danske Flytteforretning A/S.

Hvad er et lagerhotel

Et lagerhotel er en stor hal, der er indrettet med mange rum i forskellige størrelser. Man lejer sit eget rene og tørre opbevaringsrum. Fordelen for dig er, at du kan komme til dine ting, når du ønsker det. Vores Lagerhotel holder til i København

Facebook

Holger Danske Flytteforretning A/S er også på Facebook, hvor du kan følge med i hvad vi laver og få opdateringer omkring vores nuværende flytninger.

Vores telefontider

Mandag - torsdag:

08.00 - 16.00

Fredag:

08.00 - 16.00

Lørdag / søndag:

Lukket

​Grøn smiley fra 

Arbejdstilsynet

Vi har blandt andet flyttet for:

Flyttefirma Holger Danske støtter:

Støtte til Kræftens Bekæmpelse​

Kære Tommy

Jeg vil gerne sige tusind tak for at du og Holger Danske Flytteforretning A/S støtter Knæk Cancer.

Støtten medvirker til, at vi kan fortsætte vores vigtige arbejde for at færre får kræft, flere overlever kræft samt får et bedre liv efter kræft.

Endnu engang tak, fordi Holger Danske Flytteforretning A/S støtter kampen mod kræft.

Støtte til Danske Hospitalsklovne