Bliv ringet op af Holger Danske i dag

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bliv ringet op af Holger Danske i dag

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Opbevaring & Opmagasinering København

Hos Holger Danske Flytteforretning A/S råder vi over et stort lagerhotel til opbevaring og opmagasinering, som kan benyttes til vidt forskellige formål for opbevaring. Skal du f.eks. flytte til en mindre bolig, hvor der ikke er plads til alle møbler, er vores opbevaring en nem, sikker og billig løsning til kortere eller længerevarende perioder.


Opmagasineringen sker i 6-10 m³ aflåste træcontainere samt 20 – 40 fods skibscontainere, som placeres i vores 3000 m² store opvarmede, klimakontrollerede, tyverisikrede og videoovervågede opbevaringslokaler. Det bliver ikke lettere af få opmagasinering København.

Kvalitetsbevidst opbevaring

Hos Holger Danske Flytteforretning A/S sker opbevaringen i vores store lager i Rødovre, få minutter fra København. Dit indbo bliver nænsomt indpakket og stillet i opbevaringscontainer efter eget valg. Vores lager er opvarmet og altid frostfrit, da vi har skabt de bedste betingelser for en optimal og sikker opbevaring af ejendele og indbo.

Vi har de bedste flyttekasser, den stærkeste tape og den blødeste bobleplast, så du med ro i sindet, kan overlade opmagasineringen af dine private ejendele til Holger Danske Flytteforretning A/S.​

Vi tilbyder forskellige former for opmagasinering

  • Lagerhotel – kortere eller længere perioder.
  • Opbevaring & opmagasinering i forbindelse med brand- og vandskader.
  • Du kan altid - efter aftale - komme til dit gods på alle ugens dage mod et mindre gebyr.
  • Møbelopbevaring.
  • Containeropbevaring.

Opbevaring til den rigtige pris

Vi har stor erfaring inden for området. Vi har gennem tre generationer kombineret evnen og viljen til altid, at følge med tiden og følger med i udviklingen samt behovet. Hos Holger Danske Flytteforretning A/S tilbyder vi sikre løsninger til fordelagtige priser.

Arkivopbevaring

Vi benyttes i dag også som “fjernarkiv” af flere revisorfirmaer, da de ikke selv har plads til deres mange klientsager og regnskaber. Arkiverne bliver nummereret og arkiveret i kasser, hvorefter det påføres den enkelte pakkeliste. Derved kan der let findes frem til en eventuel gammel sag. Det er muligt selv at finde dine ting frem - det kræver blot en aftale.

For at få yderligere information om løsninger til jeres virksomhed, er du velkommen til at tage kontakt til Holger Danske Flytteforretning A/S.

Facebook

Holger Danske Flytteforretning A/S er også på Facebook, hvor du kan følge med i hvad vi laver og få opdateringer omkring vores nuværende flytninger.

Kontakt os

Ring på tlf. 38 38 50 50 ​eller få et gratis flyttetilbud her

Vores telefontider

Mandag - torsdag:

08.00 - 16.00

Fredag:

08.00 - 16.00

Lørdag / søndag:

Lukket

​Grøn smiley fra 

Arbejdstilsynet

Vi har blandt andet flyttet for:

Flyttefirma Holger Danske støtter:

Støtte til Kræftens Bekæmpelse​

Kære Tommy

Jeg vil gerne sige tusind tak for at du og Holger Danske Flytteforretning A/S støtter Knæk Cancer.

Støtten medvirker til, at vi kan fortsætte vores vigtige arbejde for at færre får kræft, flere overlever kræft samt får et bedre liv efter kræft.

Endnu engang tak, fordi Holger Danske Flytteforretning A/S støtter kampen mod kræft.

Støtte til Danske Hospitalsklovne