Bliv ringet op af Holger Danske i dag

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bliv ringet op af Holger Danske i dag

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Relocation

Holger Danske Flytteforretning blev stiftet for mere end 40 år siden, og vi har flyttet i både ind- og udland i mere end tre generationer.

​​

Relocation med fokus på kvalitet

Tommy Besby står i dag for den daglige drift og bestyrer den succesfulde virksomhed, hvor der er 25-30 ansatte. Uden kvalitetsløsninger kommer man ikke langt, og det er også årsagen til, at vi stadig eksisterer i dag og dagligt håndterer relocation for rigtig mange privatkunder.

En rolocation, som vi står for, betyder en relocation i trygge hænder, lige fra første møde til sidste hånd er lagt på projektet. Vi tilbyder alt fra nedpakning til transport, samling af møbler, konsulentbesøg til slutrengøring og opbevaring på vores tyverisikrede lager. Dermed står vi gerne for det hele, når relocationen skal foretages, men ønsker du kun, at vi tager os af en enkelt ting, er det selvfølgelig også muligt.

​​

Kontakt os vedrørende din relocation

Ring til os allerede i dag, så vi kan indgå i en dialog om din relocation. Fokus er altid på at skaffe løsninger inden for relocation på Sjælland, Fyn, i Jylland og udlandet, som vores kunder kan glæde sig over både nu og på sigt.

Facebook

Holger Danske Flytteforretning A/S er også på Facebook, hvor du kan følge med i hvad vi laver og få opdateringer omkring vores nuværende flytninger.

Vores telefontider

Mandag - torsdag:

08.00 - 16.00

Fredag:

08.00 - 16.00

Lørdag / søndag:

Lukket

​Grøn smiley fra 

Arbejdstilsynet

Vi har blandt andet flyttet for:

Flyttefirma Holger Danske støtter:

Støtte til Kræftens Bekæmpelse​

Kære Tommy

Jeg vil gerne sige tusind tak for at du og Holger Danske Flytteforretning A/S støtter Knæk Cancer.

Støtten medvirker til, at vi kan fortsætte vores vigtige arbejde for at færre får kræft, flere overlever kræft samt får et bedre liv efter kræft.

Endnu engang tak, fordi Holger Danske Flytteforretning A/S støtter kampen mod kræft.

Støtte til Danske Hospitalsklovne