Bliv ringet op af Holger Danske i dag

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bliv ringet op af Holger Danske i dag

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Specialister i privatflytning

Hos flyttefirma Holger Danske Flytteforretning er vi specialister i privatflytninger. Vi klarer alt fra total-
til minimalløsninger. Ingen opgave er for stor eller lille til os, og vi tager os af privatflytningen, hvad enten det er i København, Aalborg, Århus, Odense eller et helt andet sted. Vi har også stor ekspertise inden for privatflytninger til udlandet.

Med en privatflytning med flyttefirma Holger Danske Flytteforretning som flyttepartner er din privatflytning altid i sikre hænder, vi giver gerne et gratis tilbud på din privatflytning. Udfyld vores kontaktformular på hjemmesiden i dag og modtag en fast flyttepris på din privatflytning. Du kan også blive kontaktet af en af vores flyttekoordinatorer, som sammen med dig kan gennemgå din privatflytning og give professionel vejledning.

Info om privatflytning

Ved en privatflytning behøver du ikke være hjemme. Vi emballerer, pakker hele indboet i kasser, skiller inventar ad og udfører hovedrengøring, hvis du ønsker det.

Flyttelæsset transporteres til din nye adresse, og vi sætter alt på plads – efter dine anvisninger. Vi lægger stor vægt på at yde en høj service og høj kvalitet i vores arbejde. Vi følger altid opgaven til dørs og behandler møbler, ejendele og ejendom, som var det vores eget.

​​

Tilbud på privatflytning

Når du kontakter os for et tilbud, kommer vi ud på et gratis konsulentbesøg for at inspicere opgaven. Sammen planlægger vi din privatflytning, så den passer til dit behov. Du modtager derefter et skriftligt tilbud, så du kender prisen på forhånd.

​​

Flyttemænd til din privatflytning - flyttefolk med 3,5 års uddannelse

De fleste af vores flyttefolk har gennemgået en 3,5-årig flytteuddannelse som sikrer, at vi har de nødvendige kvalifikationer til altid at yde en professionel service. Derudover har vi altid tre lærlinge under uddannelse. Vi tager gerne praktikanter og har vores egen mentorordning, som sikrer stabilitet og udvikling for vores medarbejdere. Flere af vores medarbejdere har været ansat hos os i mange år.


Vi gør således meget ud af at vælge de rigtige medarbejdere, der gerne vil have et fysisk og aktivt job.
Du kan være sikker på, at vi vil levere en privatflytning i verdensklasse, når du vælger Holger Danske Flytteforretning til din privatflytning. Vores anbefalinger inden for privatflytning taler for sig selv.

​​

Privatflytning af et seriøst flyttefirma

Skulle uheldet en sjælden gang være ude, har vi naturligvis en forsikring, der tager højde for dette.
Alle flyttebiler er desuden udstyret med GPS-satellitovervågning, så de altid kan spores.

Vi passer på hinanden og miljøet. Hos flyttefirmaet Holger Danske Flytteforretning arbejder på at skabe et arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden, og vi vægter sikkerheden højt. Ved privatflytning benytter vi bl.a. lifte, der kan transportere inventar op til 10. sals højde på ydersiden af huset. På den måde skåner vi vores medarbejdere ved at mindske antallet af tunge løft. Vi tager aktivt del i at nedbringe udledningen af CO2 fra vores maskinpark. Vi kører derfor udelukkende i eldrevne trucks på vores lager, ligesom alle lastbiler er udstyret med partikelfiltre.

Facebook

Flyttefirma Holger Danske er også på Facebook hvor du kan følge med i hvad vi laver og få opdateringer omkring vores nuværende flytninger.

Kontakt os

Ring på tlf. 38 38 50 50​eller få et gratis flyttetilbud her

Vores telefontider

Mandag - torsdag:

08.00 - 16.00

Fredag:

08.00 - 16.00

Lørdag / søndag:

Lukket

​Grøn smiley fra 

Arbejdstilsynet

Vi har blandt andet flyttet for:

Flyttefirma Holger Danske støtter:

Støtte til Kræftens Bekæmpelse​

Kære Tommy

Jeg vil gerne sige tusind tak for at du og Holger Danske Flytteforretning A/S støtter Knæk Cancer.

Støtten medvirker til, at vi kan fortsætte vores vigtige arbejde for at færre får kræft, flere overlever kræft samt får et bedre liv efter kræft.

Endnu engang tak, fordi Holger Danske Flytteforretning A/S støtter kampen mod kræft.

Støtte til Danske Hospitalsklovne