Bliv ringet op af Holger Danske i dag

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bliv ringet op af Holger Danske i dag

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Flytning Tyskland

Holger Danske Flytteforretning har stor erfaring inden for flytning i udlandet. Vi tilbyder i denne forbindelse flytning til vores større nabo sydpå, Tyskland.

​​

Kvalitet og sikkerhed i højsædet

Hvad enten flytningen skyldes et erhvervsmæssigt eller privat ærinde, kan vi hos Holger Danske Flytteforretning være behjælpelig med en sikker og effektiv flytning.

Vi overholder alle aftaler og deadlines, og vi sørger for at behandle dine ejendele, som var det vores egne. Du kan derfor trygt vælge Holger Danske Flytteforretning til din næste flytteopgave.

​​

Flytning til og fra hele Tyskland

Holger Danske Flytteforretning kan stå for al nødvendig logistik vedrørende flytning. Vi tager hånd om både store og små flytteopgaver, og vi tilbyder flytning til og fra hele Tyskland. Vi har i denne forbindelse erfaring med flytning fra byer såsom:

  • Berlin
  • München
  • Hamborg
  • Köln
  • Og mange andre byer i Europa

Er du interesseret i at vide mere om vores tilbud om flytning til og fra Tyskland, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon 38 38 50 50. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud med på vejen.

​​

Facebook

Holger Danske Flytteforretning A/S er også på Facebook, hvor du kan følge med i hvad vi laver og få opdateringer omkring vores nuværende flytninger.

Vores telefontider

Mandag - torsdag:

08.00 - 16.00

Fredag:

08.00 - 16.00

Lørdag / søndag:

Lukket

​Grøn smiley fra 

Arbejdstilsynet

Vi har blandt andet flyttet for:

Flyttefirma Holger Danske støtter:

Støtte til Kræftens Bekæmpelse​

Kære Tommy

Jeg vil gerne sige tusind tak for at du og Holger Danske Flytteforretning A/S støtter Knæk Cancer.

Støtten medvirker til, at vi kan fortsætte vores vigtige arbejde for at færre får kræft, flere overlever kræft samt får et bedre liv efter kræft.

Endnu engang tak, fordi Holger Danske Flytteforretning A/S støtter kampen mod kræft.

Støtte til Danske Hospitalsklovne