Bliv ringet op af Holger Danske i dag

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bliv ringet op af Holger Danske i dag

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Flytning Spanien​

Spanien er på mange måder et attraktivt land. Det spanske køkken, klimaet, historien og arkitekturen er bare nogle af de ting, der er værd at rejse af sted efter.

Når du eller firmaet skal ændre lokation til et helt nyt land, er det vigtigt, at flytningen foregår efter planen, og her kan Holger Danske Flytteforretning hjælpe fra start til slut.

​​

Flytning til Spanien, Madrid, Barcelona mv.

Med vores dygtige og faguddannede flyttefolk kan vi sørge for alt fra nedpakning til transport, rengøring og adskillelse af møbler. Det vil sige, at vi kan skræddersy en løsning, der passer perfekt til dine ønsker og behov.

Vil du ordne det meste selv, er det naturligvis sådan, vi arrangerer det. Ønsker du ikke at røre en finger udover at lave aftalen med os, er det også noget, vi klarer, med stor professionalisme. Gennem tiden har vi håndteret mange forskellige opgaver, der gør os i stand til at håndtere såvel simple som mere komplicerede projekter.

​​

Med på råd

Tag os gerne med på råd tidligt i processen, så du får fuldt udbytte af vores ekspertise. Vi kan tilbyde god rådgivning, som sikrer en nemmere flytning for dig. Kontakt os for at høre mere.

​​

Facebook

Holger Danske Flytteforretning A/S er også på Facebook, hvor du kan følge med i hvad vi laver og få opdateringer omkring vores nuværende flytninger.​

Vores telefontider

Mandag - torsdag:

08.00 - 16.00

Fredag:

08.00 - 16.00

Lørdag / søndag:

Lukket

​Grøn smiley fra 

Arbejdstilsynet

Vi har blandt andet flyttet for:

Flyttefirma Holger Danske støtter:

Støtte til Kræftens Bekæmpelse​

Kære Tommy

Jeg vil gerne sige tusind tak for at du og Holger Danske Flytteforretning A/S støtter Knæk Cancer.

Støtten medvirker til, at vi kan fortsætte vores vigtige arbejde for at færre får kræft, flere overlever kræft samt får et bedre liv efter kræft.

Endnu engang tak, fordi Holger Danske Flytteforretning A/S støtter kampen mod kræft.

Støtte til Danske Hospitalsklovne