Bliv ringet op af Holger Danske i dag

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bliv ringet op af Holger Danske i dag

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Flytning England

Står du eller din virksomhed og skal til at foretage den helt store flytning til England, og søger I et kvalitetsbevidst, erfarent og dygtigt flyttefirma til at tage sig af logistikken, så behøver du ikke lede længere.

Holger Danske Flytteforretning tilbyder professionel flytning til udlandet og har flere års erfaring med flytteopgaver i England.

​​

Flytning i alle dele af England

Hos Holger Danske Flytteforretning har vi hjulpet mange private og erhvervsvirksomheder med flytning til engelske byer. Vi har blandt andet sørget for flytning til London, Liverpool og Manchester og har således kompetencerne og ekspertisen til at tage os af enhver udenlandsflytning.

Ofte er der tale om flytning i forbindelse med udstationeringer, men vi tager naturligvis imod alle former for opgaver uanset størrelse.

​​

Fokus på sikkerhed

Ved enhver flytning er det vigtigt med omhu og sikkerhed. Ikke mindst når det gælder flytning over længere afstande som eksempel flytning til England. Vi vægter derfor sikkerheden højt og sørger for at behandle alt inventar med respekt og forsigtighed – lige fra nedpakning til transport.

​​

Facebook

Holger Danske Flytteforretning A/S er også på Facebook, hvor du kan følge med i hvad vi laver og få opdateringer omkring vores nuværende flytninger.

Vores telefontider

Mandag - torsdag:

08.00 - 16.00

Fredag:

08.00 - 16.00

Lørdag / søndag:

Lukket

​Grøn smiley fra 

Arbejdstilsynet

Vi har blandt andet flyttet for:

Flyttefirma Holger Danske støtter:

Støtte til Kræftens Bekæmpelse​

Kære Tommy

Jeg vil gerne sige tusind tak for at du og Holger Danske Flytteforretning A/S støtter Knæk Cancer.

Støtten medvirker til, at vi kan fortsætte vores vigtige arbejde for at færre får kræft, flere overlever kræft samt får et bedre liv efter kræft.

Endnu engang tak, fordi Holger Danske Flytteforretning A/S støtter kampen mod kræft.

Støtte til Danske Hospitalsklovne