Bliv ringet op af Holger Danske i dag

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bliv ringet op af Holger Danske i dag

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Relocation

Når der er tale om relocation, anbefaler vi, at du lader dygtige fagfolk som Holger Danske Flytteforretning stå for opgaven, så du og virksomheden sikrer dig et resultat i topklasse.

​​

Relocation med konsulentbesøg

Hvad enten du og firmaet blot går med overvejelser omkring relocation, eller I allerede har taget beslutningen, kan vi tilbyde konsulentbesøg, hvor vi kommer ud og ser på opgaven, og hvor vi sammen med dig vurderer behovet. En grundig snak om jeres relocation er i sidste ende med til at skabe det bedst mulige resultat.

Vi tilbyder en komplet løsning, hvor vi gerne står for nedpakning, flyttekasser, opsætning af møbler, rengøring, opbevaring med videre. Kort sagt klarer vi alt inden for reloaction, så du ikke skal bekymre dig om noget.

​​

Relocation i Danmark og udlandet

Hos Holger Danske Flytteforretning tilbyder vi relocation i alle byer og udlandet. Det være sig relocation i København, relocation i Aalborg, relocation i Odense, relocation i Århus, relocation i Berlin, Amsterdam eller noget helt andet. Intet er for småt eller for stort for Holger Danske Flytteforretning.

​​

Facebook

Holger Danske Flytteforretning A/S er også på Facebook, hvor du kan følge med i hvad vi laver og få opdateringer omkring vores nuværende flytninger.

Vores telefontider

Mandag - torsdag:

08.00 - 16.00

Fredag:

08.00 - 16.00

Lørdag / søndag:

Lukket

​Grøn smiley fra 

Arbejdstilsynet

Vi har blandt andet flyttet for:

Flyttefirma Holger Danske støtter:

Støtte til Kræftens Bekæmpelse​

Kære Tommy

Jeg vil gerne sige tusind tak for at du og Holger Danske Flytteforretning A/S støtter Knæk Cancer.

Støtten medvirker til, at vi kan fortsætte vores vigtige arbejde for at færre får kræft, flere overlever kræft samt får et bedre liv efter kræft.

Endnu engang tak, fordi Holger Danske Flytteforretning A/S støtter kampen mod kræft.

Støtte til Danske Hospitalsklovne